Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά καθώς αποτελεί αναβίωση ενός παλαιού πανηγυριού, ωστόσο η επιτυχία του ήταν μεγάλη!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Έτσι θα μπαίνουμε σε καφέ και εστιατόρια το Φθινόπωρο, τι θα γίνει με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τις μάσκες.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ίδια ώρα με την τραγωδία του χαμού της 35χρονης στη Νάξο, ένα θρίλερ εκτυλίσσεται στο Κουφονήσι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, 49χρονος και 88χρονη, από το λιμένα λιμένα ν. Μυκόνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 10032, διότι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλιακή περιοχή της Πλάκας όπου 35χρονη από τη Νάξο, πνίγηκε σε πισίνα παραλιακής επιχείρησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιορισμένης έκτασης απώλειες για την κυβερνητική παράταξη και μικρά οφέλη για τα κόμματα της αντιπολίτευσης φαίνεται να προκύπτουν από την πρώτη δημοσκοπική ανάγνωση των διαθέσεων της κοινής γνώμης, η οποία, παρότι αναγνωρίζει τη σοβαρότητα της υπόθεσης των

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολλά λέγονται και γράφονται για συναυλίες καλλιτεχνών. Λίγες είναι όμως εκείνες που χαράσσονται ανεξίτηλα στη μνήμη για το κλίμα τους, τη χαρά και μαγεία που προσφέρουν!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων οι προσωρινοί αναπληρωτές για το διδακτικό έτος 2022-2023.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο να δοθεί και νέα επιταγή ακρίβειας όπως έγινε πέρυσι τα Χριστούγεννα αλλά και το Πάσχα του 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε «γονιός» σκύλου γνωρίζει πολύ καλά πόσο γρήγορα μεγαλώνουν οι αγαπημένοι μας χνουδωτοί φίλοι. Mέσα σε λίγους μήνες ένα μικρό χαριτωμένο κουτάβι μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα ώριμο σκυλί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos