Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 - Psts.gr

Ο Δήμος Πάρου θα συμμετάσχει στην παρουσίαση Kυκλαδίτικων προορισμών στο κοινό της Αυστρίας, παρουσίαση την

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O κύριος Lazhar, από την Αλγερία, προτείνει τον εαυτό του ως αντικαταστάτη της δασκάλας που αυτοκτόνησε σε ένα δημοτικό σχολείο του Καναδά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Πολιτιστικός Σύλλογος «Αρχίλοχος» θα παρουσιάσει στις 23 και 24 Φεβρουαρίου και 2 με 3 Μαρτίου στις 20:00, το εργο «Ο Eλαφοβασιλιάς».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 23:00

Αποτελέσματα πρωταθλήματος κυκλάδων

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα προβλήματα από τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και σε διασώστες του ΕΚΑΒ που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Πάρου, αποτελούν πλέον εδώ και χρόνια πάγια κατάσταση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό το κενό που δημιουργήθηκε λόγω των επιλογών και προτεραιοτήτων του Υπουργείου Τουρισμού στην καθιερωμένη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Μιλάνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αξιότιμοι κύριοι, Μετά από παράπονα των μελών μας ,σχετικά με τις χρεώσεις των τελών παρεπιδημούντων και των δυσβάσταχτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στον ¨Αρχίλοχο¨ στις 17/02/2013 και ώρα 11.30 κόπηκε η Πίτα της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου - Αντιπάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, δημοσιεύει συνολικά στατιστικά απολογιστικά στοιχεία του προηγούμενου έτους 2012.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακούμε από τους Βουλευτές, τους Υπουργούς, τον Πρωθυπουργό, διάφορα πράγματα για τους αριθμούς, για έργα που δεν γίνονται, για αλλαγές, ακούμε πολλά και διάφορα.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos