Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Δωρεά μαμούθ από επιφανής οικογένεια του νησιού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενέκρινε τις διαδικασίες δημοπράτησης του έργου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 19, 20 και 21/1 έλαβε χώρα το συνέδριο για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών. Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Ο ακριβής τίτλος του συνεδρίου, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, ήταν «Εισαγγελικές Παραγγελίες και Ελεγκτικά Σώματα. Ο Δημόσιος έλεγχος και ο ρόλος του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης στην καταπολέμηση της διαφθοράς».

Στην έναρξη του συνεδρίου παρέστησαν και χαιρέτησαν: η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ο Πρόεδρος και η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, η Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η Γενική Επίτροπος της Επικρατείας των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων, ανώτατοι και ανώτεροι δικαστικοί λειτουργοί, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, Πρόεδροι των Ανεξαρτήτων Αρχών, εκπρόσωποι των Δικαστικών Ενώσεων, κ.ά.

Τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νίκο Βούτση, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Αντώνιος Δ. Συρίγος, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής :

«...Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει και θα συνεχίσουν να γίνονται, μ' όλα τα νόμιμα και θεσμικά μέσα που διαθέτομε, ενέργειες που διευκολύνουν την λειτουργία των αρμοδίων οργάνων, τα θωρακίζουν έναντι των ποικίλων δυσκολιών και περιφρουρούν το κύρος τους.

Πέραν όμως των ανωτέρω πρωτοβουλιών, η ίδια η Βουλή των Ελλήνων συμμετείχε και συμμετέχει ενεργά στη σχετική συζήτηση με την ψήφιση, προσφάτως, Κώδικα Δεοντολογίας των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, με την συμμετοχή της στην αναμόρφωση του πλαισίου υποβολής και ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης, με την προώθηση της διαφάνειας και δημοσιότητας στις δράσεις του Κοινοβουλίου κ.ά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάταια προσπάθησε να να δέσει το "Blue Star 2" στο λιμάνι της Νάξου το απόγευμα της Δευτέρας...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπειτα από πρωτοβουλία και με την υποστήριξη του αθλητικού σωματείου «Πλοηγός Αντιπάρου», την Παρασκευή 26-01-2018 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία-διάλεξη με θέμα «Κυκλοφοριακή Αγωγή & Οδική Ασφάλεια», στην αίθουσα «Καλουδά» του δημοτικού σχολείου Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ασυνήθιστη ωστόσο μαγευτική εικόνα της Σύρου αντίκρισαν οι επιβάτες που επέβαιναν στο πλοίο Blue Star Naxos το βράδυ της Κυριακής 21 Ιανουαρίου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγο μετά τις γιορτές και πριν την έναρξη των Αποκριών, σε μια ήσυχη και υποτονική σχετικά περίοδο, η Αγκαιριά της Πάρου θέλησε να ταράξει τα νερά του Σαββατόβραδου 20 Ιανουαρίου διοργανώνοντας μια ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης με ελεύθερη για τον κόσμο είσοδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγο μετά τις γιορτές και πριν την έναρξη των Αποκριών, σε μια ήσυχη και υποτονική σχετικά περίοδο, η Αγκαιριά της Πάρου θέλησε να ταράξει τα νερά του Σαββατόβραδου 20 Ιανουαρίου διοργανώνοντας μια ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης με ελεύθερη για τον κόσμο είσοδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου «Ατλαντίς» σας προσκαλεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 19:30 στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας , στην αίθουσα του συλλόγου στο Άσπρο Χωριό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με το άρθρο 218 του νόμου 4512/18 (ΦΕΚ 5/17.01.2018 τεύχος Α’): "Ρυθμίσεις για την εφαρμογή των Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων του Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής και άλλες διατάξεις." συνιστάται Σώµα Ειδικών Επιµετρητών δηµοσίων και ιδιωτικών έργων για την επιβοήθηση διενέργειας των απαραίτητων κατά τις κείµενες διατάξεις επιµετρήσεων και συναφών προς αυτές υπηρεσιών δηµοσίων έργων, καθώς και της προαιρετικής επιµέτρησης ιδιωτικού έργου, εφόσον το επιθυµεί ο αναθέτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos