Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Αντιμέτωποι με τις συνειδήσεις τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα ενημερώθηκαν οι αρχές - Στο σημείο σπεύδει ασθενοφόρο αλλά και η αστυνομία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η κίνηση στο λιμάνι της Πάρου κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα που μόλις μας πέρασε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι σύγχρονοι «μπουρλοτιέρηδες» της Νάουσας ξαναχτύπησαν! Αναβίωσαν κι εφέτος το φαντασμαγορικό έθιμο της Κυριακής του Πάσχα και «πυρπόλησαν» με καταιγισμό βαρελότων την κεντρική πλατεία του οικισμού που έγινε για μια ακόμη χρονιά θέατρο εκτύλιξης του εθίμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φαίνεται ότι κάθε χρόνο το υπαίθριο γλέντι με πρωταγωνίστρια κυρίως τη νεολαία στο λιμανάκι της Νάουσας, κερδίζει σε ζωντάνια και ομορφιά! Αυτό όμως που συνέβη φέτος δεν είχε προηγούμενο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεύτε λάβετε φως», οι γιορτινές λαμπάδες άναψαν με ανέσπερο φως, οι καμπάνες χτύπησαν χαρμόσυνα και παρατεταμένα και το Χριστός Ανέστη που ακούστηκε στο ναό του Άγιου Παντελεήμονα στον Κώστο, στον Άγιο Γεώργιο στην Αγκαιριά και στις Λεύκες της Πάρου, έκανε την ατμόσφαιρα πανηγυρική!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι μέρες είναι γιορτινές και χαλαρές, ωστόσο στον κόσμο του στοιχήματος δεν υπάρχει διάλειμμα!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ραντεβού με το θάνατο είχε ο Κώστας Θεοδωρακάκης, πατέρας δυο παιδιών που είχε πάει για να καλύψει ένα από τα πλέον επικίνδυνα έθιμα στην Καλάμάτα, αυτό του σαϊτοπόλεμου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2019 11:23

Έρευνα: Ο ρόλος των influencers στα social media

Μία νέα έρευνα δείχνει ότι περισσότεροι από τους μισούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θεωρούν ότι το περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες είναι πιο αξιόπιστο και αυθεντικό από τις εικόνες των brand.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση συνεργασίας θέλει ο Σάντσεθ - Τα σενάρια για τον σχηματισμό κυβέρνησης - Ο ρόλος των Καταλανών - Για πρώτη φορά η Ακροδεξιά στη Βουλή μετά το τέλος του Φράνκο - Βούλιαξαν οι Podemos

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos