Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Το δικό τους «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, είπαν αρκετοί πολίτες της Ελλάδας, που βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν, για την καθημερινή μάχη που δίνουν με τον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με βάση τις τελευταίες οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και του ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων στο εξής, στο Δερματολογικό Ιατρείο της κ. Πλέσσια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις μέρες αυτές η Χώρα μας, η Ευρώπη, ο πλανήτης συνολικά, βιώνουν μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση μέσα από την επέλαση της επιδημίας που επέφερε ο κορονοϊός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακολουθώντας πιστά τις αποφάσεις της κυβέρνησης και συμβάλλοντας στην προσπάθεια προστασίας της δημόσιας υγείας, τα πολιτικά γραφεία του Βουλευτή Κυκλάδων, Φίλιππου Φόρτωμα, στην Αθήνα και στη Σύρο, από την Δευτέρα 16 Μαρτίου, θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεδομένων, της διασποράς του Κορωνοϊού τόσο στον υπόλοιπο κόσμο όσο και στην Ελλάδα, του τελευταίου ορισμού κρούσματος του ΕΟΔΥ «κάθε ασθενής με οξεία λοίμωξη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΟΠΑΠ με ανακοίνωσή του, που αναρτήθηκε με μορφή κάρτας, στον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία, που μεταδίδει ζωντανά τις κληρώσεις αναφέρει:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον κώδωνα του κινδύνου για τον κορονοϊό κρούει Πατρινός Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας λέγοντας ότι βαδίζουμε στα βήματα της Ιταλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δρ. Xavier Saelens εξήγησε ότι ο ίδιος και η ομάδα του έχουν εξουδετερώσει τον ιό Covid-19. Πώς θα φτάσουν στην παραγωγή του φαρμάκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί το Ηνωμένο Βασίλειο να μαστίζεται επίσης από τον κορωνοϊό, ωστόσο αυτό δεν πτόησε 21.000 Άγγλους και 5.000 Ουαλούς να... στριμωχτούν στις εξέδρες για να δουν τους Stereophonics.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε περίπτωση που οι κρατικές Αρχές, είτε οι τοπικές ή πολιτειακές είτε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, κρίνουν ότι για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας πρέπει οι ακολουθίες να περιοριστούν ή να ανασταλούν, αυτό θα πράξει και η Εκκλησία της Αμερικής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos