Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020 - Psts.gr

«Πράσινο φως» δόθηκε για την χορήγηση του επιδόματος των 400 ευρώ σε μακροχρόνιους ανέργους από τον ΟΑΕΔ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα ζωή πρόκειται να πάρει ο εμβληματικός, προνομιακής θέσης και θέας πρώην Κοινοτικός Ξενώνας του Ε.Ο.Τ στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το επικρατέστερο σενάριο θέλει την κυβέρνηση να επαναφέρει σε λειτουργία σε δύο εβδομάδες από τώρα τα μικρά εμπορικά καταστήματα και τα μικρά καφέ και εστιατόρια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Έλληνες πήραν άριστα στην τήρηση των μέτρων το Πάσχα και θα πρέπει να ετοιμάζονται για ακόμη μία δοκιμασία που αφορά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους δήλωσε τη Δευτέρα ότι η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων δε σημαίνει το τέλος της επιδημίας και ότι θα απαιτηθούν «διαρκείς προσπάθειες» από τις κυβερνήσεις και τους πολίτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ανακοίνωσε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ μέσω της Ουάσινγκτον Ποστ και την Τετάρτη 22 Απριλίου θα κάνει πρεμιέρα στις περισσότερες χώρες

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο Σωτήρης Τσιόδρας τόνισε ότι έχουν καταγραφεί 2.425.000 κρούσματα παγκοσμίως και 166.058 θάνατοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών άφησε ο ηθοποιός Μπάμπης Γιωτόπουλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ομάδα της κινεζικής Super League, Γκουανζού Εβεργκράντε κατασκευάζει το μεγαλύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου στον κόσμο και δημοσίευσε ένα βίντεο που δίνει στους θεατές μια ιδέα για το πώς θα είναι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Δ. Κυκλάδων ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων Στήριξης Κέντρου Υγείας Πάρου - Αντιπάρου, για την χορηγία 4 στολών Ατομικής Προστασίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos