Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - Psts.gr

Κάηκαν ολοσχερώς το διοικητήριο και οι αποθήκες της εταιρείας στο Γρίζανο του δήμου Φαρκαδόνας Τρικάλων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με συντριπτική πλειοψηφία 284 βουλευτών ψηφίστηκε πριν από λίγο στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης της χώρας στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο πέλαγος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεκόρ θανάτων από κορωνοϊό σε ένα 24ωρο στη Μεγάλη Βρετανία, δείγμα της πολύ κακής κατάστασης από την πανδημία αυτή την εποχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η καρδιά της ανθρωπιάς χτύπησε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στο νησί της Σαντορίνης. Εκεί ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Ράδιο – τηλεμαραθώνιος Αγάπης στον οποίο συμμετείχαν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Σαντορίνης, ΜΜΕ του νομού Κυκλάδων, η Εκκλησία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας γνωρίζουμε ότι εγκρίθηκε η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αμοργού και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με αντικείμενο την χρηματοδότηση του Δήμου από την Π.Ν.Α. με το ποσό των 20.460,00 € για την προμήθεια εξοπλισμού για το δημοτικό σφαγείο Αμοργού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών άφησε ο Μάκης Μαΐλης, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασύγκριτες είναι οι συνθήκες εργασίας γιατρών και νοσηλευτών του εξωτερικού, σε σχέση με εκείνων της χώρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ορκίσθηκε ο 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ και η πρώτη γυναίκα Αντιπρόεδρος - Απών ο Τραμπ, που «άφησε γράμμα» στον διάδοχό του και παρακολουθεί από τη Φλόριντα , παρόντες ο Πενς και οι πρώην πρόεδροι Μπους, Κλίντον, Ομπάμα

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στη Μαδρίτη πριν από λίγο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατανομή των κρουσμάτων κορωνοϊού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos