Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

 Επίδομα 360 ευρώ: Ένα επίδομα ύψους 360 ευρώ κάθε μήνα παρέχεται σε δικαιούχους υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Το επίδομα αυτό δίνεται από τον ΟΠΕΚΑ σε μια κατηγορία συμπολιτών μας, που το έχει μεγάλη ανάγκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαπιστώθηκε ότι για λογαριασμό 1.000 ευρώ δεν είχε κοπεί απόδειξη - Το εστιατόριο του γνωστού Τούρκου σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ πρόκειται να ανοίξει ξανά το μεσημέρι της Κυριακής - Λουκέτο είχε επιβληθεί και το 2019 στον «Salt Bae»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 19:40

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κλοιό καύσωνα βρίσκονται εδώ και μέρες πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, εντελώς ασυνήθιστες στα 40άρια που χτυπά εκεί ο υδράργυρος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής 22 Ιουλίου, στις 6 περίπου η ώρα, φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε κάδο ανακύκλωσης πλαστικών απορριμμάτων στις Καμάρες πλησίον του πρώην δημοτικού σχολείου, νυν Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Δημήτρης Αποστολάκης πτέραρχος εν αποστρατεία, πρώην βουλευτής και πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας σε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. Νοσηλευόταν σε νοσοκομείο με προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια υπέροχη αγκαλιά έγινε η πλατεία της Νάουσας το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιουλίου, όπου και φιλοξενήθηκε το Πανηγύρι του Νηρέα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου φτιάχνει το πιο νόστιμο και εύκολο καλοκαιρινό γλυκό: γλυκό ψυγείου με μπισκότα. Υπέροχο, σοκολατένιο, τρελαίνει τους πάντες.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Τουρισμού εξετάζεται νέο πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους 2 με περισσότερους δικαιούχους και voucher διακοπών και το χειμώνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εισαγγελέας εφετών Βασιλική Χαλβά, άσκησε έφεση κατά της απόφασης με την οποία ο Λιγνάδης κρίθηκε -κατά πλειοψηφία- αθώος για βιασμό ανηλίκου άνδρα το 2011

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos