Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

 Ευλογιά των πιθήκων: Δεύτερο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων καταγράφεται στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη ήταν η επιβατική κίνηση στο λιμάνι της Πάρου στην καρδιά του καλοκαιριού, το μήνα Ιούλιο. Οι αφίξεις τουριστών με πλοίο στο νησί, ξεπέρασαν κατά 10% εκείνες του Ιουλίου 2019, αν και πολύ λιγότερα πλοία κατέπλευσαν φέτος στο λιμάνι της Πάρου συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα του 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν για μια ακόμη φορά εντυπωσιακός, κατακτώντας την πρώτη θέση με άλμα ρεκόρ στα στα 8,13 μέτρα και ετοιμάζεται για τον τελικό του Diamond League.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Λατρεύει την Πάρο για τις φυσικές ομορφιές της, αλλά πολύ περισσότερο την αγαπά και την προτιμά γιατί της προσφέρει ιδανικές συνθήκες ώστε να χαρεί το αγαπημένο της άθλημα, το surfing!

Κατηγορία LIFESTYLE

Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν τη φωτιά σε αγροτοδασική έκταση κοντά στην πόλη της Χαλκίδας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διήμερες είναι οι θρησκευτικές και πολιτιστικές εορταστικές εκδηλώσεις με τις οποίες η Μάρπησσα θα τιμήσει την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για πρώτη φορά μετά από μήνες παρατηρείται αποκλιμάκωση στις τιμές της αμόλυβδης κάτω από τα 2 ευρώ σε αρκετά πρατήρια στην Αττική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου, ο Δήμος Πάρου παρέλαβε τρία νέα οχήματα που θα ενισχύσουν το έργο της καθαριότητας στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν απέπλευσε το E/Γ-O/Γ AΠOΛΛΩN EΛΛAΣ από την Αίγινα, αφότου προσέκρουσε στην προβλήτα του Λιμανιού της Αίγινας, ενώ επιχειρούσε πρόσδεση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακολουθώντας την πορεία του μέσα στον χρόνο ο Νίκος Συνόδης εκθέτει έργα του από διάφορες ζωγραφικές περιόδους.  

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos