Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Ένα «σκαλί» κάτω από την επενδυτική βαθμίδα, αλλά με αναβαθμισμένες τις προοπτικές (outlook) σε θετικές διατηρεί την ελληνική οικονομία ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's, με την έκθεση που δημοσίευσε απόψε να αντανακλά και να επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις των αναλυτών τις προηγούμενες εβδομάες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το μεσημέρι της 21-04-2023 συνελήφθη από Αστυνομικούς του Α.Σ. Αντιπάρου στην περιοχή της χώρας Αντιπάρου ένας φυγόποινος ημεδαπός άνδρας ηλικίας 40 ετών για παραβίαση δικαστικής απόφασης και συγκεκριμένα για τα αδικήματα της ληστείας καθώς και της σχετικής Νομοθεσίας περί όπλων και εκρηκτικών υλών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Νορβηγία, μια εταιρεία με δικά της πετρέλαια, και ενεργειακά αυτόνομη, είναι αυτή που πρωτοπορεί σε λύσεις μηδενικών εκπομπών άνθρακα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια τεράστια έκπληξη περίμενε το πρωί της Παρασκευής (21/4) τους ψαράδες στην Ιεράπετρα, καθώς στα δίχτυα τους βρέθηκε ένα καρχαριοειδές 300 κιλών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η θαυμάσια εμφάνιση των κοριτσιών δεν ήταν αρκετή απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΟ Άνδρου, αφού μετά από πραγματικό ντέρμπι ηττήθηκε με 47-53.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένα σημαντικό έργο πνοής το οποίο θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της Νάουσας αναφορικά με τον αλιευτικό και τουριστικό τομέα της, ξεκίνησε την Παρασκευή 21 Απριλίου να υλοποιείται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρωί της Παρασκευής 21 Απριλίου, ανήμερα της θρησκευτικής εορτής της Ζωοδόχου Πηγής, παρουσία αρκετών πιστών, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Άσπρο Χωριό πανηγυρικός Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύριο Σάββατο στις 15.00 στη Νάξο τελειώνουν οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα με αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι εναντίον του Πανναξιακού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας εκφράζει την ικανοποίησή του για τη δημοσίευση των αποφάσεων, σε έργα υδροδότησης από τη Γενική Γραμματεία Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής που αφορούν τέσσερα νησιά των Κυκλάδων και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο, την Αμοργό, τη Μήλο και την Ιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 19:35

Στοίχημα: Συνδυαστικά με Μπράγκα στο 2.12

Σε ρυθμούς εγχώριων πρωταθλημάτων επιστρέφουμε σήμερα Παρασκευή (21/04) και ενώ ακολουθεί ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε σπουδαίες αναμετρήσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos