Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 - Psts.gr

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ., αναμένονται ακραία καιρικά φαινόμενα από το Σάββατο 29/09/18. Τα δρομολόγια των πλοίων της Blue Star θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα νεότερα μετεωρολογικά προγνωστικά δεδομένα, το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό με χαρακτηριστικά Μεσογειακού κυκλώνα που θα επηρεάσει τη χώρα μας, θα κινηθεί βορειότερα απ΄ότι αναμενόταν, πλήττοντας κυρίως την περιοχή ανάμεσα στην Αττική και τις βόρειες Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 18:30

Ακυβέρνητο ιστιοφόρο εξέπεμψε SOS (Βίντεο)

ίσιο τέλος είχε η περιπέτεια τεσσάρων επιβαινόντων ιστιοφόρου που έπλεε ανοιχτά της Σίφνου που εξέπεμψε σήμα κινδύνου, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα φλέγοντα θέματα της Αυτοδιοίκησης, στην πρώτη συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον νέο Υπουργό Εσωτερικών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενόψει της εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων (βροχοπτώσεων, καταιγίδων ή θυελλωδών ανέμων) και των κινδύνων που συνεπάγονται, εφιστούμε την προσοχή όλων και παρακαλούμε όπως άμεσα λάβετε υπόψη σας τα μέτρα που ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η καλλιτεχνική έμπνευση διαφέρει ασφαλώς από δημιουργό σε δημιουργό! Οι συνθήκες που την συνδαυλίζουν είναι πολλές, όσοι και οι καλλιτέχνες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι εκδόθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Προβλέπονται βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή 28/9 στις Κυκλάδες και ισχυροί άνεμοι ως 7 Β. Το Σάββατο 29/9 τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα με ιδιαίτερη ένταση καθώς και άνεμοι 8Β και τοπικά 9-10Β στα Νότια πελάγη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκρίθηκε από την ΕΥΔ η υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 14:30

Δρομολόγια λεωφορείων από 01/10/2018 έως 07/10/2018

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos