Σάββατο, 09 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Εντός της εβδομάδας που ξεκινά θα κατατεθούν από το υπουργείο Εσωτερικών στη Βουλή οι ρυθμίσεις για τις διευκολύνσεις που θα δίνονται στους καταστηματάρχες εστίασης για να επεκτείνουν το χώρο στον οποίο κάνουν χρήση των τραπεζοκαθισμάτων τους, τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην επιτυχημένη προσπάθεια της Ελλάδας στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, αναφέρεται δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Hill, τονίζοντας πως η χώρα μας σέβεται τους ηλικιωμένους και πως η Αμερική θα μπορούσε να παραδειγματιστεί και να μάθει πολλά από τους Έλληνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελική και ξεκάθαρη απόφαση των επιδημιολόγων περιμένει το Μαξίμου για να πάρει την οριστική απόφαση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι 5 τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση - Ο ένας είναι κρισιμότερα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα που μας έρχονται από τους ειδικούς επιστήμονες σχετικά με την μεταδοτικότητα του κορωνοϊού το καλοκαίρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμπανάκι χτυπά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τα μέτρα ασφαλείας, που πρέπει να τηρούν οι πολίτες εν μέσω χαλάρωσης των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αλλαγές γίνονται για υγειονομικούς λόγους που οφείλονται στην πανδημία του κορονοϊού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με αυτό, οι ψεκασμοί γίνονται συντονισμένα με εβδομαδιαίο πρόγραμμα, το οποίο θα αναρτάται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης για την ενημέρωση των δημοσίων φορέων και των πολιτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέος κύκλος επεισοδίων ξεκίνησε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι συντάξεις του Ιουνίου του 2020 θα καταβληθούν στους δικαιούχους από την Παρασκευή 22 Μαΐου έως την Τρίτη 2 Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos