Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 - Psts.gr

Πάντως εκτίμησε ότι από Σεπτέμβριο είναι πιθανό να δούμε βελτίωση στα επιδημιολογικά δεδομένα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Αυγούστου, η έκτακτη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Πάρου μετά τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα για το νησί και τα νέα περιοριστικά μέτρα που εξαγγέλθηκαν για την Πάρο νωρίτερα από τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 22:32

KKE Πάρου: Ανακοίνωση για τα νέα μέτρα

Η κυβέρνηση θέλοντας ακόμα μία φορά να διώξει τις ευθύνες από πάνω της, που δεν παίρνει μέτρα στήριξης της Δημόσιας Υγείας, παίζει το παιχνίδι της ατομικής ευθύνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έκτακτη σύσκεψη ενόψει των τρεχόντων επιδημιολογικών δεδομένων και των νέων περιοριστικών μέτρων που εξαγγέλθηκαν για την Πάρο, πραγματοποιείται στο Δημαρχείο του νησιού το απόγευμα της Παρασκευής 14 Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 19:06

Κορονοϊός: 3 κρούσματα στην Π.Ε. Κυκλάδων

Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 254 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mήνυμα alert, δηλαδή κατάστασης συναγερμού, αποστέλλει σήμερα 14/8 η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στα κινητά τηλέφωνα πολιτών και τουριστών σε Πάρο και Αντίπαρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η φωτιά που ξέσπασε στην ορεινή Νάξο κοντά σε κατοικημένες περιοχές έχει επιφέρει μεγάλη κινητοποίηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπητές φίλες και φίλοι του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου Αι Γιάννη Δέτη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι μετά από τις ανακοινώσεις των αρμοδίων αρχών που αφορούν την Πάρο και Αντίπαρο, οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στο Πάρκο έως 24 Αυγούστου, ακυρώνονται.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κλείνουν τα κέντρα διασκέδασης (μεσάνυχτα - 7 το πρωί) και στην Περιφέρεια Αττικής - Ειδικά μέτρα περιορισμού σε Πάρο και Αντίπαρο - Τα επτά νέα μέτρα
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos