Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, παραμονή της εορτής του Αγίου Ιωάννη, πανηγύρισε η Μονή του Αγίου Ιωάννη Δέτη στη Νάουσα. Στο ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον γύρω από τη Μονή, μετά τη θεία λειτουργία, παρουσία αρκετών πιστών, πραγματοποιήθηκε παραδοσιακό πανηγύρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ακόμα και για τα δεδομένα της προμνημονιακής περιόδου, προανήγγελλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρίσιμος μήνας για την εξάπλωση της νέας παραλλαγής του κορονοϊού «Κένταυρος» θα είναι ο Σεπτέμβριος, ειδικά μετά το άνοιγμα των σχολείων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 18, 44, 32, 33, 2 και Τζόκερ το 1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ άφησε πίσω την ήττα από την Σερβία και στο κατάμεστο ΟΑΚΑ νίκησε με χαρακτηριστική άνεση το Βέλγιο (85-68), στο δεύτερο ματς του 9ου ομίλου της Β΄ προκριματικής φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο υψηλό ρεκόρ καταγράφουν οι τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας ενόψει της αυριανής ημέρας καθώς η μέση τιμή διαμορφώνεται στα 697,25 ευρώ ανά μεγαβατώρα με την υψηλή να φθάνει στα 871 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ενεργειακό συναγερμό βρίσκεται πλέον η Ευρώπη, καθώς η τιμή του φυσικού αερίου καλπάζει και οι κυβερνήσεις αναζητούν λύσεις για το αυξανόμενο κόστος διαβίωσης και την διασφάλιση ενεργειακών αποθεμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το στίγμα των προθέσεων του υπουργείου Παιδείας για το άνοιγμα των σχολείων έδωσε σήμερα η Νίκη Κεραμέως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ορθοδοντικός Δρ Κωνσταντίνος Τζαμάλας εξηγεί στο ygeiamou.gr πως με την Γλωσσική Ορθοδοντική μπορούν τα παιδιά να αποκτήσουν ίσια δόντια χωρίς να χρειαστούν τα «αντιαισθητικά» κλασσικά σιδεράκια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγωμάρα και θλίψη επικρατεί στη Νάξο για το χαμό της 36χρονης που πνίγηκε μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού της σε πισίνα σε παραλιακή επιχείρηση της Πλάκας στη Νάξο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos