Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Ένα εκτεταμένο πρόγραμμα βελτίωσης και επέκτασης καίριων υποδομών, η υλοποίηση των οποίων θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής κατοίκων και τουριστών αλλά και θα θωρακίσει τη βιώσιμη ανάπτυξη της Πάρου, βρίσκεται αυτή την εποχή σε εξέλιξη στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άναυδοι έμειναν περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής της Καλλιθέας, όταν αντίκρισαν επί της Λεωφόρου Συγγρού ένα ολόκληρο μπαλκόνι να κρέμεται κυριολεκτικά στον αέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Την παράταση κατά 4 μήνες των συμβάσεων των εργαζομένων στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας 25.000 θέσεων εργασίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης το Σάββατο σε τηλεοπτική εκπομπή.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην 1η Φεβρουαρίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για την χορήγηση του Market Pass, ενώ οι πληρωμές για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ θα γίνουν εντός Μαρτίου και ανάλογα με τον χρόνο υποβολής της αίτησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 17:04

Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες

Παιχνίδι ανάμεσα σε ομάδες ίδιου στόχου, την εξασφάλιση παραμονής στην EPL. Η Μπόρνμουθ βρίσκεται στο +1 από τη 18η θέση.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γεμάτο με σπουδαίες αναμετρήσεις είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου (21/01) με μάχες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 21-01-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 37χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 20-01-2022 πραγματοποιήθηκε σε Μύκονο, Πάρο, Νάξο και Θήρα αστυνομική δράση με στόχο την πρόληψη-καταστολή κάθε μορφής παραβατικότητας στο πλαίσιο της οποίας ελέχθησαν 55 άτομα, 41 οχήματα και βεβαιώθηκαν 17 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστροφή στη δράση με το πρωτάθλημα να βρίσκεται σε φοβερή εξέλιξη και με τις ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αυξήσεις στις συντάξεις θα δει η πλειονότητα των συνταξιούχων, καθώς ξεκινά η καταβολή της αύξησης κατά 7,75% με τις συντάξεις Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos