Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr

Αυτά τα απίθανα σφολιατάκια με ζαμπόν και κασέρι είναι πραγματικά μια λύση της στιγμής που όλοι αγαπούν γιατί είναι απλά, νόστιμα και μπορεί να ετοιμαστούν πολύ γρήγορα. Ακόμη κι αφού μας τηλεφωνήσουν ξαφνικά φίλοι για να περάσουν από το σπίτι και δεν θέλουμε να παραγγείλουμε για άλλη μια φορά πίτσα.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 15:16

Το ματς της χρονιάς για τον ΑΟ Πάρου

Η ομάδα νέων του ΑΟ Πάρου εκτός από τις επιτυχίες της στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, όπου με το ίδιο σκορ 2-2 είναι η μόνη που έκοψε βαθμούς από τους δύο πρωτοπόρους ΑΕ Πάρου και Παμμηλιακό,

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το «στοιχειωμένο» ταξίδι της ΑΕΠ στην Κύθνο επιτέλους θα πραγματοποιηθεί.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Υγείας, κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Μάρκος Εμμ. Καφούρος, σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας της πτητικής βάσης του ΕΚΑΒ στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 15:07

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Μήλο

Την 02-02-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 23χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο που εμπεριείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάμερα ασφαλείας μέσα από περίπτερο κοντά στο υπουργείο Εργασίας κατέγραψε τον εκκωφαντικό ήχο από τη στιγμή της έκρηξης της βόμβας τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βέβαιος ότι ο κατώτατος μισθός θα ξεπεράσει τα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας, εμφανίστηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, επικαλούμενος και την ταχύτητα ανόδου της οικονομίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έγραψε ιστορία, με την 29χρονη να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια κόσμου στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Την απόφαση του να μην αντιταχθεί στη πώλησης των μαχητικών F-16 στην Τουρκία ανακοίνωσε ο γερουσιαστής Κρις βαν Χόλεν, σημειώνοντας, όμως, ότι η γειτονική χώρα θα πρέπει να παραμείνει υπό στενή επιτήρηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κινητοποιήσεις ακόμη και σε προπύργια της ακροδεξιάς – Οργή για την άνοδο του κόμματος - Αριστεροί και Συντηρητικοί μαζί στους δρόμους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos