Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 - Psts.gr

Και πάλι στο βάθρο στην Ντόχα η Ευαγγελία Πλατανιώτη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ελεύθερο πρόγραμμα στο σόλο, λίγα 24ωρα μετά το χρυσό μετάλλιο που πέρασε στο λαιμό της, για την απόδοσή της στο τεχνικό σόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ολοένα και πιο συχνά, οι χειμώνες στη χώρα μας, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, εμφανίζονται ήπιοι και με μεγάλες περιόδους σχεδόν ανοιξιάτικου καιρού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτελεί γλυκό της παράδοσης της Πάρου, προικισμένο με πλούσια αρώματα και υφές, γεμάτη γεύση και υπέροχο άρωμα!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Έγκριση ομόφωνου ψηφίσματος με το οποίο ζητείται η επιτάχυνση των δρομολογημένων έργων και δράσεων του ΦοΔΣΑ και των Δήμων του Νοτίου Αιγαίου, στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α/ Η.A.S.P.-Hellenic Aviation Service Provider) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την αεροπορική οδηγία (ΝΟΤΑΜ), για τις εργασίες αναβάθμισης υποδομών των διαδρόμων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τυχεροί όσοι παρακολουθούν τα παιχνίδια αυτής της κατηγορίας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με 26 παραγωγούς από μικρά και μεγάλα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου η συμμετοχή στην έκθεση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κύριοι, για άλλη μια φορά βλέπουμε ότι οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι της Φολεγάνδρου και εν συνεχεία και της Σικίνου αντιμετωπιζόμαστε από το υπουργείο ναυτιλίας ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 17:14

Πάρος: Συνεδρίαση Κοινότητας Λευκών

Σας καλώ σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου την Δευτέρα 12-02-2024 και ώρα 19.30μ.μ. στο γραφείο της Κοινότητας Λευκών, για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Εκκλησία έδωσε το μήνυμα στον λαό», σχολίασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ έκανε λόγο και για «φαεινές ιδέες» που «θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos