Ελλάδα - ΗΠΑ 13-11: Την ισοπέδωσε με τρομερή εμφάνιση και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά

Η Εθνική πόλο ανδρών νίκησε τις ΗΠΑ με 13-11 και εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Εθνική πόλο ανδρών πανηγύρισε ακόμα μία νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς νίκησε τις ΗΠΑ με 13-11 και εξασφάλισε τη θέση της στα προημιτελικά.

Οι ΗΠΑ άρχισαν το παιχνίδι βρίσκοντας λύσεις με δύο γρήγορα γκολ, στα οποία απάντησε η ελληνική ομάδα και σύντομα πήρε το πρώτο της προβάδισμα στο ματς (3-2), το οποίο διεύρυνε λίγο αργότερα. Οι Αμερικανοί μείωσαν με πέναλτι και εν τέλει ισοφάρισαν στην εκπνοή του πρώτου οκταλέπτου, με γκολ του τερματοφύλακα, Βάινμπεργκ από τη μία πλευρά της πισίνας στην άλλη (4-4).

Η Ελλάδα είχε σταθερά τον πρώτο λόγο, βρίσκοντας τρόπο να είναι σε θέση οδηγού στο παιχνίδι. Στο ημίχρονο, η γαλανόλευκη προηγούταν με 7-6. Οι Έλληνες διεθνείς πήραν λύσεις από τον Φουντούλη, σκόραραν τέσσερα τέρματα στην τρίτη περίοδο και μπήκαν με προβάδισμα δύο γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο (11-9).

Ο Αργυρόπουλος ήταν σε μεγάλη μέρα και προσέφερε τα μέγιστα, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Η Ελλάδα απέκτησε προβάδισμα τριών γκολ στην τέταρτη περίοδο και έθεσε ισχυρές βάσεις νίκης. Το θετικό αποτέλεσμα ήρθε, όπως και η πρόκριση στην οκτάδα.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-4, 7-6, 11-9, 13-11

sport24.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos