Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 - Psts.gr

Με το Αργυρό μετάλλιο βραβεύτηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από τα Tourism Awards 2015, στην κατηγορία «Strategy & Innovation, Στρατηγική Συνεργασία» για την καθόλα επιτυχή συνεργασία της με το Μουσείο του Λούβρου, με στόχο την ανάδειξη και την διάδοση της έκθεσης «Ρόδος, ένα ελληνικό νησί στην πύλη της Ανατολής».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντοπισμός και διάσωση παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στη Μήθυμνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε σήμερα Παρασκευή ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με αντικείμενο την στελέχωση των νησιών του Νοτίου Αιγαίου με 60 ιατρούς, οι οποίοι, κατόπιν πρωτοβουλίας της περιφερειακής αρχής θα λάβουν μηνιαία αποζημίωση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθ' όλη τη διάρκεια της εκεί παρουσίας τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 και του άρθρου 95 παρ.4 του Ν.3463/2006, σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση λόγω του κατεπείγοντος του θέματος του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 16/03/2015 και ώρα 18.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 και ώρα 19.00 μ.μ. στο γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας, για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε τη 17η Μαρτίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 στις 19:00, το "Συντονιστικό για την Υγεία" θα συνεδριάσει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου προκειμένου οι εκπρόσωποι Συλλόγων και Συλλογικοτήτων καθώς και οι πολίτες της Πάρου και της Αντιπάρου :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 15:59

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις κουκλοθέατρου που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Πάρου στις 10 &11 Μαρτίου στην Νάουσα και στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας γνωρίζουμε ότι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Σίφνου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας και στο κάλεσμα του Συλλόγου «Οι Γλάροι του Αιγαίου», ετοίμασαν με τη φροντίδα της καθηγήτριας εικαστικών κα Μαρίας Τζιροζίδου ζωγραφιές με θέμα "ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ" (Bullying).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos