Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Ολοκληρώνοντας το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017, η ΔΕΥΑΠ προχώρησε στην προμήθεια και εγκατάσταση 2 νέων αυτόνομων μονάδων παραγωγής και διάθεσης πόσιμου νερού, η τοποθέτηση των οποίων έγινε πριν από λίγες ημέρες. Η μία τοποθετήθηκε στις Λεύκες, δίπλα στο Κοινοτικό μέγαρο και η δεύτερη στην παραλία της Παροικιάς, απέναντι από τα ΕΛ.ΤΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 20/02/2018 και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας
διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 13:38

Στοίχημα: Με Καϊζερσλάουτερν και Ναϊμέγκεν

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε και σήμερα, Παρασκευή (16/02), επανερχόμαστε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων με το κουπόνι να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία και Ισπανία, ενώ δεν λείπει για μία ακόμη φορά και η μπασκετική πρόταση.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 θα ξεκινήσουν οι εργασίες διαγράμμισης στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης P3(Γράβαρης) και P4(Ανάργυρος) της Παροικίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα Παρασκευή 16/02 δεν θα πραγματοποιηθεί προβολή ταινίας στην αίθουσα του Αρχίλοχου λόγο των ημερών της Αποκριάς!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών δρομολογεί τις διαδικασίες για την οριστική λύση στον προβλήτα του Αθηνιού στη Σαντορίνη
Ενέκρινε τη δέσμευση ποσού 8.400.000 εκ. ευρώ για τη δημοπράτηση του έργου που αφορά την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στον προβλήτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ο απερχόμενος Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου Αρχιπύραρχος Άγγελος Τριπολιτσιώτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα απειλή για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Μυκόνου, λόγω νομοθετικών ρυθμίσεων που εξοντώνουν το ήδη παραμελημένο από το κεντρικό κράτος νησί των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άμεση συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Α. Τσίπρα ζητούν με κοινή επιστολή τους ΚΕΔΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ και ΠΑΣΥΒΝ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιοκόμων) προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα προκαλέσει σε χιλιάδες οικογένειες και εργαζόμενους, η ψήφιση νομοθετική διάταξης που προβλέπει την ένταξη των παιδιών ηλικίας τεσσάρων ετών στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θα ήταν πιο χρήσιμο να ενεργοποιεί εγκαίρως κάθε διπλωματικό μέσο για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας που τόσο απροκάλυπτα αμφισβητεί η Τουρκία», τονίζει η Πειραιώς

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos