Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Σύμφωνα με την EMY την Πέμπτη 29 Μαρτίου θα επικρατήσουν στο Νότιο Αιγαίο θυελλώδεις άνεμοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της γείτονος, που συνεδρίασε υπό την προεδρία Ερντογάν, ανακοίνωσε ότι η Άγκυρα δεν θα εγκαταλείψει τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο, αλλά και στην κυπριακή ΑΟΖ - Κατηγορεί την Ελλάδα ότι δεν σέβεται τις σχέσεις καλής γειτονίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για δύο περίπου εβδομάδες και συγκεκριμένα από τη Μ. Δευτέρα 2/4/2018 μέχρι την Κυριακή του Θωμά 15/4/2018, πρόκειται να εκτελεστούν έκτακτα δρομολόγια λεωφορείων του ΚΤΕΛ Πάρου για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού ενόψει των γιορτινών ημερών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, για τον τραυματισμό στο αριστερό κάτω άκρο 79χρονης επιβάτιδος, εντός του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “ΣΟΥΠΕΡΦΕΡΡΥ ΙΙ” Ν.Π. 9939.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου έχει καθιερωθεί η 27η Μαρτίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Βουλευτές Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος, Αντώνιος Συρίγος και Νικόλαος Μανιός καταθέτουν αναφορά την επιστολή της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με θέμα τα «Προβλήματα Πυροσβεστών Ν. Κυκλάδων», στην οποία τονίζεται η ιδιαιτερότητα του πολυνησιωτικού αυτού νομού, καθώς και οι προβληματισμοί αλλά και οι προτάσεις των ίδιων των εργαζομένων για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην εν λόγω περιοχή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Gold βραβείο για τη «Συνολική Κοινωνική Προσφορά»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναφορικά με τη διοργάνωση του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Πετοσφαίρισης Ανδρών που θα διεξαχθεί την 30 και 31.03.2018, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ερμούπολης «Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ» (Α.Κ.Δ.Ε.), προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή τέλεση του αγώνα, η ασφαλής πρόσβαση - προστασία των θεατών, των αθλητών και των παραγόντων, ανακοινώνεται μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων ότι:

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τετάρτη (28/03) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι άδειο σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, καθώς ολοκληρώθηκαν τα φιλικά προετοιμασίας των εθνικών ομάδων, ενώ τα "μεγάλα" ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λιμεναρχείο Σύρου το οποίο έβγαλε λαβράκι. Ύποπτο πλοίο για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων οδηγήθηκε στο λιμάνι της Ερμούπολης με σκοπό τη διενέργεια ελέγχου από αρμόδιο κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος, αλλά και από την αρμόδια δικαστική λειτουργό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos