Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 - Psts.gr

Μια παγκόσμια επιχείρηση εμβολιασμού κατά του κορονοϊού είναι σε εξέλιξη με ολόκληρο τον κόσμο να «ακουμπάει» πάνω στο εμβόλιο που θα επαναφέρει τον πλανήτη στην κανονικότητα που έχει ξεχάσει εδώ και πολλούς μήνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά ομοφωνία το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου αποφάσισε στη συνεδρίαση της 18ης Δεκεμβρίου την έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο υποκαταστημάτων τραπεζών στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (αριθμ. 88410/16.12.2020) κατανεμήθηκαν 5.480.563,44 ευρώ σε 163 Δήμους της Χώρας για την καταβολή μισθωμάτων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 19:42

Θέστε τους Σωστούς Στόχους για το Νέο Έτος

Κάθε φορά που πλησιάζει το τέλος του χρόνου, κοιτάζετε πίσω για να δείτε τι έχετε επιτύχει και τι σχεδιάζετε για τον επόμενο. Οι στόχοι, και οι αποφάσεις που παίρνετε την Πρωτοχρονιά είναι αυτοί που σας οδηγούν να επιτύχετε μια καλύτερη και πιο ουσιαστική ζωή και να αποφύγετε παρωχημένες αποφάσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το παραδοσιακότερο ελληνικό έδεσμα της γιορτής των Χριστουγέννων είναι το χοιρινό. Σε παλαιότερες εποχές μάλιστα, τα νοικοκυριά της αγροτικής υπαίθρου, έσφαζαν έναν χοίρο λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και το κρέας του πρωταγωνιστούσε στο εδεσματολόγιο όλων των γιορτινών ημερών.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα με εξαιρετική επιτυχία, ο δεύτερος και τελευταίος κύκλος για το 2020, των διαδικτυακών συναντήσεων των εκπροσώπων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και ο στρατός στην «μάχη» με τον «αόρατο εχθρό»! Βήμα – βήμα η συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στα τεστ κορονοϊού. Πώς θα κλείνεται το ραντεβού. Ποιες μέρες, ποιες ώρες και πού θα προσέρχονται οι πολίτες. Δείτε βίντεο με όλα όσα είπε ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι, το απόγευμα της Παρασκευής 18.12.2020, ολοκληρώθηκε προς τους αγρότες πελάτες της, η πληρωμή υπολοίπου της βασικής ενίσχυσης, καθώς και του πρασινίσματος και της ενίσχυσης νέων αγροτών έτους 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 18:29

«Γλυκιά» Αμοργιανή αποστολή στο 251 ΓΝΑ

Προσαρμοσμένη στις αποφάσεις την Πολιτείας για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού θα είναι η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη δράση που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Αμοργού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 18:24

Καθολικό απαγορευτικό και στην Κοζάνη

Όπως και στη Δυτική Αττική, τα νέα μέτρα για την περιοχή της Κοζάνης είναι τα εξής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos