Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Την προηγουμένη Δευτέρα 18/2 διαπιστώθηκε έλλειμμα μικρού χρηματικού ποσού από το ταμείο του Συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ένδειξη διάρρηξης στο χώρο του γραφείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 01η Μαρτίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:30πμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 21:25

Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου:

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η δημοτική πλειοψηφία επικαλούμενη την πραγματικότητα -κατά την προσφιλή της τακτική- και για μια ακόμα φορά, προχώρησε σε αναθέσεις καθαριότητας σε εργολάβους, συνολικού ποσού άνω των 180.000 ευρώ!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κινείται για σήμερα Δευτέρα (25/02) το στοιχηματικό κουπόνι, μετά από ένα ακόμη δυνατό διήμερο αγωνιστικής δράσης. Δύο οι επιλογές που έχουμε ξεχωρίσει, μια από το χώρο του ποδοσφαίρου και μια από το μπάσκετ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 14:38

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές στην Πάρο

Την 24-02-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 37χρονος ημεδαπός ο οποίος το χρονικό διάστημα από 18 έως 24-02-2019 παραβίασε επανειλημμένα γραφείο Συλλόγου και αφαίρεσε χρήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κέας κ. Γιάννη Ευαγγέλου και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κέας «Σιμωνίδης ο Κείος» είχε σήμερα το γραφείο του στη Σύρο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη συστράτευση της Μπεχιζέ Σελλαβτζή - Ζαμαντάκη, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθησαν προχθές (23 Φεβρουαρίου 2019) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, -5- αλλοδαποί (-4- άνδρες και -1- γυναίκα) ηλικίας από 19 έως 33 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής - χρήσης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ., ισχύει απαγόρευση απόπλου, τη Δευτέρα 25/02/19. Τα δρομολόγια της Blue Star Ferries θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετ' εμποδίων διεξάγονται οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στη χώρα, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos