Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Την πιο σκληρή χρονιά της φαίνεται πως περνάει η Μαρίνα Πατούλη, η οποία μετά το χωρισμό της με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και τα προβλήματα υγείας που την είχαν στείλει στο νοσοκομείο, τώρα αντιμετωπίζει και τον κορονοϊό.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη όπως έκανε γνωστό η ίδια με ανάρτησή της στα social media.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το άνοιγμα του τουρισμού και η εμβολιαστική διαδικασία στο Κέντρο Υγείας Πάρου έχει «ανεβάσει» ταχύτητα με ολοένα και περισσότερους πολίτες να σπεύδουν να εμβολιαστούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μια πολύ θετική εξέλιξη που έρχεται παράλληλα με το άνοιγμα του αθλητισμού είναι και η καταβολή σε 1.403 σωματεία 3.5 εκ. ευρώ για την ένταξή τους στο Μητρώο από τις 11 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επιτροπή εμβολιασμών της Μεγάλης Βρετανίας εξέδωσε σύσταση μη χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca σε όσους είναι κάτω των 40 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλα ξεκίνησαν στις 19 Μαρτίου 2020 καθώς η Covid-19 σάρωνε στο πέρασμά της πολλές περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ποιες ώρες και ποιες ψηφιακές υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμες το Σαββατοκύριακο
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός «πράσινης λίστας» του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκονται προς το παρόν Ελλάδα, Γαλλία και Ισπανία, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς, ανακοινώνοντας τα μέτρα για την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών μετά τις 17 Μαΐου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τα μέτρα που αίρονται από το Σάββατο αλλά και τι «ανοίγει» τις επόμενες ημέρες.  

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγουν στις 17 Μαΐου οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί. Την ανακοίνωση έκανε η Βάνα Παπαευαγγέλου.

«Κύριο μέλημά μας η προστασία των ανθρώπινων ζωών» συμπλήρωσε και συνέχισε: «Συζητήθηκε στην επιτροπή μας η συμμετοχή όσων εμβολιαστούν σε περισσότερες δραστηριότητες. Οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί ανοίγουν τελικά στις 17 Μαΐου», σημειώνοντας πως η διατήρηση του SMS για τα ψώνια θα βοηθήσει την κατάσταση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos