Σάββατο, 20 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την 21η Μαΐου, την ημέρα διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, και τα πάντα είναι έτοιμα για την εκλογική διαδικασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης περνούν καλά και το δείχνουν.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ελληνικής κατασκευής είναι η μοναδική πλωτή γέφυρα που υπάρχει στη χώρα μας και εξυπηρετεί αγόγγυστα αναρίθμητα οχήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαριάς σημασίας μέρα η Κυριακή 21η Μαΐου, μιας και η καρδιά των Ελλήνων φιλάθλων «χτυπά» στο Κάουνας της Λιθουανίας όπου θα διεξαχθεί ο τελικός Final4 της Euroleague μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα αεροπλάνο συνετρίβη το πρωί κοντά στο Ponts-de-Martel της Ελβετίας, στα βουνά του καντονιού Neuchatel.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στα ταξίδια πολυτελείας από το Ηνωμένο Βασίλειο συμπεριλαμβάνεται η Πάρος, σύμφωνα το Elegant Resorts. 
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέρυσι καταγράφηκαν 386 θανάσιμοι τραυματισμοί, εκ των οποίων{CR} οι 379 ήταν στη θάλασσα n Η συντριπτική πλειονότητα είναι άτομα {CR}άνω των 60 ετών n Κίνδυνος να μην έχουν ναυαγοσώστες οι παραλίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβληματισμός έχει προκύψει στην περιοχή της Πούντας καθώς στην παραλία της εγκαταστάθηκαν πρόσφατα κολώνες της ΔΕΔΔΗΕ και εναέρια καλώδια, προκειμένου λόγω της εγγύτητας να ενισχυθεί μέσω Πάρου η ηλεκτροδότηση στην Αντίπαρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου ΝΑΪΑΣ διοργανώνει και φέτος τον Κολυμβητικό Διάπλου "Αγία Καλή", την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 20-05-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 33χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos