Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Συνέντευξη στο CNN και την γνωστή δημοσιογράφο Κριστιάν Αμανπούρ παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγα 24ωρα μετά την θριαμβευτική νίκη της ΝΔ στις εκλογές

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η πρώτη μετεκλογική έρευνα της Κάπα Research, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 22-23 Μαΐου και εκτιμά τα ποσοστά των κομμάτων για τις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Σάββατο 20 Μαΐου, μια ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες στην ελληνική επικράτεια, χιλιάδες Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό ψήφισαν σε κάλπες που στήθηκαν στις χώρες διαμονής τους, συμμετέχοντας και εκείνοι στις εθνικές εκλογές 2023.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις κάλπες που στήθηκαν σε ειδικά εκλογικά τμήματα προσήλθαν την περασμένη Κυριακή κρατούμενοι σε φυλακές της Βόρειας Ελλάδας, με δικαίωμα ψήφου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη σκόρπισε στο νησί της Πάρου η είδηση του θανάτου του Νικόλα Χ. Παντελαίου, ενός πολύ αγαπητού και διακεκριμένου μέλους της κοινωνίας της Πάρου και των Λευκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τις συννεφιές, οι οποίες θα δίνουν τοπικές μπόρες και καταιγίδες στο νοτιοανατολικό Αιγαίο από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, και στα ηπειρωτικά μεταξύ μεσημβρινών και απογευματινών ωρών, όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση που υπέγραψε σήμερα ο Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, παρατείνεται έως τις 31 Ιουλίου 2023 και ώρα 15.00, η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2022 φυσικών και νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων του άρθρου 45 του ΚΦΕ, των οποίων το φορολογικό έτος λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2022.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δράσεις <Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων (Αντικατάσταση κυψελών)> και <Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας>(Μετακινήσεις κυψελών) - Προθεσμία μέχρι 30 Ιουνίου 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με στόχο τη συντομότερη προσφυγή στις κάλπες για τις 25 Ιουνίου επισπεύδονται οι θεσμικές διαδικασίες και πλέον αναμένεται να εκδοθεί διορθωτικό προεδρικό διάταγμα, το οποίο θα ορίζει ότι η νέα Βουλή που ανέδειξαν οι κάλπες της 21ης Μαΐου θα συγκληθεί την Κυριακή 28 Μαΐου στις 18:00 το απόγευμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos