Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 - Psts.gr

Ξεκινούν από την Τετάρτη 6 Μαρτίου οι υποβολές δελτίων Eurojackpot στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Οι Έλληνες παίκτες θα μπουν για πρώτη φορά στις κληρώσεις της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής λοταρίας, με έπαθλα που φτάνουν ακόμα και τα 120 εκατ. ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΑΕ Πάρου θυμήθηκε για ένα ημίχρονο τον καλό της εαυτό και αυτό ήταν αρκετό να της χαρίσει τη νίκη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέτοιο συγκλονιστικό φινάλε σε κανονική περίοδο της Super League 1 δεν έχει ξανασυμβεί και πλέον η διαδικασία των play offs (που ξεκινά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο) αναμέμεται με τεράστιο ενδιαφέρον αφού η διαφορά του πρώτου (ΠΑΟΚ με 60 βαθμούς) από τον τέταρτο (Παναθηναϊκός με 56) είναι μόλις τέσσερις βαθμοί και έχουμε μπροστά μας δέκα αγωνιστικές γεμάτες ντέρμπι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και με άλμα στα 5,85μ. κατέκτησε το χαλκινο μετάλλιο - Αυτή είναι η πρώτη του διάκριση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ενώ χάρισε το δεύτερο μετάλλιο στη διοργάνωση στη χώρα μας

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Οι τυχεροί αριθμοί είναι οι εξής: 3, 7, 22, 32, 38 και Τζόκερ το 20.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης μιλά στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί για μεγάλο ενδιαφέρον από ξένα πανεπιστήμια και τονίζει ότι «η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει την αναθεώρηση του άρθρου 16»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο έργα ποιοτικής βελτίωσης του οδοφωτισμού και της οδοσήμανσης σε κεντρικούς δρόμους της Παροικίας και συγκεκριμένα στην οδό Αγίας Θεοκτίστης και Νικολάου Στέλλα, βαίνουν προς υλοποίηση καθιστώντας έτσι πιο ασφαλείς τους ανωτέρω δρόμους στην πρωτεύουσα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γάμος του Σταύρου Γαβριλιάδη και του Δημήτρη Ελευσινιώτη τελέστηκε το Σάββατο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο - Είναι μαζί 20 χρόνια και έχουν τρία παιδιά 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαρτίου, το Αποκριάτικο party που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών στο χώρο του Συλλόγου στις Καμάρες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίοςι έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos