Το «ροζ φύλλο» θα «μετρήσει» πολύ και για τους δύο

13 Δεκεμβρίου 2014 00:22

Έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρον από πολλές πλευρές αγώνα δίνουν το Σάββατο το μεσημέρι στις 13:00 στο ανοιχτό Δημοτικό Γήπεδο «Νικ. Κορνάρος» οι ομάδες εφήβων

του Γ.Σ. ΜΥΚΟΝΟΥ και του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ, στα πλαίσια του αντίστοιχου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κυκλάδων με τον νικητή να αποκτά σημαντικότατο προβάδισμα για την συνέχεια.

Η ομάδα του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ ολοκλήρωσε την Παρασκευή το απόγευμα την προετοιμασία της για την αναμέτρηση αυτή και ο κόουτς Βαρθαλίτης Αντώνης ανακοίνωσε την δωδεκαμελή αποστολή, που θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για το απέναντι «ιερό» νησί, η οποία και επεφύλαξε μία μίνι έκπληξη.

Στο τεχνικό τιμ της συριανής ομάδας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την τελική έκβαση της συνάντησης, πλην όμως αναγνωρίζεται ότι κατά το πλείστον η δωδεκάδα συμπληρώνεται με αθλητές του παιδικού τμήματος, οι οποίοι ναι μεν δεν στερούνται εμπειριών, εντούτοις εκ φύσεως στερούνται αναλόγων σωματικών προσόντων των αντιπάλων εφήβων.

Ο κόουτς Αντώνης Βαρθαλίτης και οι συνεργάτες του στην τελική πριν τον αγώνα προπόνηση μίλησαν αρκετά στους παίκτες για την δυσκολία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Σαββατιάτικης εκτός έδρας συνάντησης και επικεντρώθηκαν κυρίως στην ανάλυση αμυντικών και επιθετικών ομαδικών συστημάτων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos