Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.165 , εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει για την Καλλιόπη Τσουπάκη και την παράσταση «Καποδίστριας: μονόδραμα μιας μυστικής ζωής» που ανεβαίνει απόψε στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Youfly.com σας παρουσιάζει αναλυτικά τα ποσοστά και τα νούμερα για την τηλεθέαση της ελληνικής τηλεόρασης για χθες Σάββατο 2/10, με βάση τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Nielsen.

Κατηγορία LIFESTYLE

Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό οι επιβαίνοντες στο ιδιωτικό αεροσκάφος που κατέπεσε στην περιοχή Σαν Ντονάτο του Μιλάνου, σήμερα το μεσημέρι, ήταν οκτώ και σκοτώθηκαν όλοι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο άτυπο ξεκίνημα της σεζόν η ΑΕ Πάρου σε ένα καθαρά προπονητικού χαρακτήρα ματς έχασε 0-3 από τον σαφώς πιο έτοιμο Πανναξιακό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μόλις έξι παίκτες το εφηβικό τμήμα μπάσκετ του ΑΟ Πάρου δεν άντεξε και ηττήθηκε με 57-63 από την Α.Ε Σαντορίνης στο κλειστό της Μάρπησσας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σαν την παλάμη του χεριού τους γνωρίζουν, σύμφωνα με τη λαϊκή έκφραση, οι καπετάνιοι που διαπλέουν το Αιγαίο τα λιμάνια των νησιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις μέρες απομένουν μέχρι τον δεύτερο φθινοπωρινό μήνα, τον Οκτώβρη, και ο καιρός μέχρι στιγμής είναι σύμμαχος των διακοπών για χιλιάδες, κυρίως ξένους τουρίστες που κατακλύζουν τα Κυκλαδονήσια, κυρίως τα πιο δημοφιλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν θα μπορούν να λαμβάνουν ούτε και τους μισθούς τους στο μέλλον οι μη εμβολιασμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Αιγυπτιακού υπουργικού συμβουλίου Νάντερ Σαάντ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos