Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 - Psts.gr

Η τεχνολογία έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και πολλά πράγματα που στο παρελθόν μπορούσαν να θεωρηθούν μόνο επιστημονική φαντασία, πλέον είναι πραγματικότητα. Οπως το να κάνουν τα ρομπότ παρκούρ.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 181.000 ευρώ ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Πολιτισμού, σε δράσεις και φεστιβάλ στον τομέα του θεάτρου και του χορού, κλασικού και σύγχρονου, που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του έτους 2021.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Δεσποτικό έφτασε ένα ζεστό πρωινό του Ιουνίου ο Τομ Χανκς με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον. Δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέφθηκε τον χώρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η ΔΕΗ αναγνωρίζοντας την αγωνία των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές θα ήθελε να υπενθυμίσει στους πελάτες της πως έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαγραφή τόσο των ληξιπρόθεσμων όσο και των ενεργών οφειλών τους,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για την αναβάθμιση της πλατείας - Θα μετατραπεί σε «καθρέφτη» της πόλης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραμένει στο λιμάνι της Μύρινας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά στα Βίλια, καθώς οι φλόγες έφτασαν σε σπίτια εκτός οικισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Σαρώνει η πανδημία όλη τη ώρα και πολλές περιοχές βρίσκονται πάνω από το 3% στο ποσοστό θετικότητας που είναι το όριο συναγερμού, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.442, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos