Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Σχέδιο δημιουργίας δικτύου με επικεφαλής τον επιχειρηματία και επίτιμο πρόεδρο του μπασκετικού Ικάρου Καλλιθέας Δημήτρη Αγγελλόπουλο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μοναχοί ήταν ανεμβολίαστοι - Ο ένας εκ των δύο είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη χρήση ηλεκτρονικών περιοριστών ταχύτητας επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε μια προσπάθεια να μειωθεί ο αριθμός των παραβάσεων ταχύτητας και των ατυχημάτων που οφείλονται σε αυτές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι περιπέτειες του ιστορικού ΑΟ Καβάλας δεν έ χουν τέλος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν η «βασίλισσα» της γλυκιάς απόλαυσης, η σοκολάτα, «δένεται» με τη γλυκόξινη γεύση του αρωματικού «θησαυρού» του χειμώνα, του πορτοκαλιού, «γεννιέται» ένα απολαυστικό, θρεπτικό και υγιεινό γλυκάκι ιδανικό για κέρασμα, σνακ, ή συνοδευτικό του καφέ μας τα κρύα χειμερινά απογεύματα!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων μολύνσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.108, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πολλοί ηθοποιοί μη εμβολιασμένοι δουλεύουν στα θέατρα και αν κάποιος απολυθεί και το καταγγείλει πηγαίνουμε στην Επιθεώρηση Εργασίας, αν κάποιος δεν το καταγγείλει, δεν μπορούμε να το ξέρουμε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ευλάβεια και λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Εισόδια της Θεοτόκου στο εμβληματικό μοναστήρι της Αμοργού, την Παναγία Χοζοβιώτισσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos