Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης έχει δρομολογήσει ήδη έρευνα για τα περιουσιακά στοιχεία του επικεφαλής της «Κιβωτού του Κόσμου», στενών συγγενών του και τρίτων πρόσωπων τα οποία συμμετέχουν στη διαχείριση των οικονομικών της δομής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα βαρομετρικό χαμηλό προερχόμενο από την Ιταλία το οποίο θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας, θα αλλάξει το καιρικό σκηνικό και στις Κυκλάδες την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του συναδέλφου δημοσιογράφου Ανδρέα Καρακώστα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή, σήμερα το πρωί, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 54 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 17:57

Στην Αμοργό ο Φίλιππος Φόρτωμας

Το νησί της Αμοργού επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου συμμετείχε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου. Στο πλαίσιο της παραμονής του στο νησί, παρευρέθηκε και σε εκδήλωση του Δήμου Αμοργού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διευκρινίσεις σχετικά με την Ψηφιακή Κάρτα Αναπηρίας δίνει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων μέσα από 14 ερωτήσεις και απαντήσεις, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι είναι μία ακόμα ψηφιακή μεταρρύθμιση για τους πολίτες με αναπηρία που βελτιώνει στην πράξη την καθημερινότητά τους και περιορίζει την ταλαιπωρία τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΑΜΚΕ «Πάρκο Αρχαίων Λατομείων Μαρμάρου Πάρου» (https://parianmarble.gr/) δημιουργήθηκε με την υποστήριξη έξι παριανών σωματείων με στόχο την προστασία και ανάδειξη του μοναδικού μνημείου των αρχαίων λατομείων μαρμάρου της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απόφαση για να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο αναμφισβήτητα είναι μία κίνηση αγάπης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 53.000 είναι τα κρούσματα κορονοϊού που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ για την εβδομάδα 14-20 Νοεμβρίου, με τον αριθμό να είναι και πάλι μειωμένος από αυτά που καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλες αλλαγές στον τρόπο ψηφοφορίας του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2023 ανακοινώθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων (EBU).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη 23/11 αναμένεται να κατατεθούν στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων οι απολογίες των δύο σωματείων και των προέδρων τους, στην υπόθεση των καταγγελιών για τα σωματεία που δεν εγγράφηκαν στο μητρώο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos