Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Η Εθνική Ελλάδας με τον Τάσο Μπακασέτα να σκοράρει ξανά πήρε το δεύτερο συνεχόμενο διπλό στο Nations League επικρατώντας 1-0 του Κόσοβου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Oι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 3, 13, 14, 39, 42 και τζόκερ ο αριθμός 10.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι οιωνοί είναι θετικοί. Μέχρι στιγμής, τα πάντα δείχνουν ότι το φετινό καλοκαίρι οι τουρίστες που θα «πλημμυρίσουν» τα νησιά θα είναι περισσότεροι και από το έτος – ορόσημο 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα συµπληρώνεται μισός αιώνας από τη Διάσκεψη της Στοκχόλμης, την πρώτη διεθνή σύνοδο κορυφής με αντικείμενο την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά δεν υπάρχει καθόλου κέφι για εορτασμούς, ούτε για αναδρομές στην ιστορία των περιβαλλοντικών κατακτήσεων από την εποχή του Ολαφ Πάλμε και της Ιντιρα Γκάντι έως σήμερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καλοκαιρινός καιρός μας δημιουργεί όρεξη για χορταστικά αλλά ελαφριά πιάτα.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η Ρίλεϊ Κίου -η κούκλα εγγονή του Έλβις Πρίσλεϊ- ταξίδεψε στην Ελλάδα για να απολαύσει τις διακοπές της.

Κατηγορία LIFESTYLE

Εντυπωσιακό comeback κάνει το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» δυο χρόνια μετά τα περιοριστικά μέτρα για την COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μήλα της Εριδος, οι αμετακίνητοι, οι κρυφοί πόθοι, τα αουτσάιντερ και οι μεγάλοι χαμένοι μιας τηλεοπτικής σεζόν που κανείς δεν φανταζόταν πώς θα εξελιχθεί…

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο κοινωνικός και επαγγελματικός του κύκλος απαρτίζεται από διάσημα πρόσωπα, όμορφες συνήθως κυρίες της show biz που τις ομορφαίνει ακόμη περισσότερο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυκνοί καπνοί βγαίνουν από το σκάφος τώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos