Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 - Psts.gr

Το parianostypos.gr, φιλοξενεί τη συνέντευξη που παραχώρησε κατ΄ αποκλειστικότητα στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας ο κ. Γεώργιος Γκρίτσης με

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το parianostypos.gr, φιλοξενεί τη συνέντευξη που παραχώρησε κατ΄ αποκλειστικότητα στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας ο κ. Γεώργιος Γκρίτσης με αφορμή τη συζήτηση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2012 01:56

Ανάφη - Ζαφοριστές Τυρόπιτες

Υλικά και εκτέλεση συνταγής

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2012 01:52

Επιτέλους! Μπας τρελαθήκαμε ;

Δεν περίμενα σαν πολίτης και ασφαλώς δεν υπάρχει ζήτημα να διαφωνήσουμε, πως οι ασκούντες γενικά εξουσία , στην πλειοψηφία τους

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Διεξήχθη στη Χρυσή Ακτή από τις 10 έως τις 15 Σεπτεμβρίου ο παγκόσμιος αγώνας ιστιοσανίδας GO!GLOBO 2012 IFCA SLALOM WORLD CHAMPIONSHIP με τη συμμετοχή πολλών πρωταθλητών ήδη καταξιωμένων με πολλές διακρίσεις από διάφορες χώρες του κόσμου.

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διεξήχθη στη Χρυσή Ακτή από τις 10 έως τις 15 Σεπτεμβρίου ο παγκόσμιος αγώνας ιστιοσανίδας

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τη Σίφνο επισκέφτηκαν τις προηγούμενες ημέρες ο Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, καθηγητής κ. Γρηγόρης Ι. Τσάλτας, οι Αντιπρυτάνεις κα Ισμήνη Κριάρη και κ. Ευάγγελος Πρότζας και ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Δημήτρης Καντιάνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά την διάρκεια της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28/09/2012, συζητήθηκε και αποφασίστηκε, μεταξύ και άλλων θεμάτων, το « Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου (2011-2014)».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Διευθύντρια του 2.ου Δημοτικού Σχολείου Παροικίας Πάρου, έχοντας υπόψη:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποδεκτές έγιναν από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη οι παραιτήσεις που υπέβαλαν χθες από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη η κα Δέσποινα Διακοσταυριανού και ο κ. Σωτήρης Παμπάκας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos