Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, μετέβη στην Αθήνα, προσκεκλημένος του Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα κ. Zou Xiao, για να παραστεί στη δεξίωση για την 66η επέτειο της ίδρυσης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 6η Οκτωβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 30-09-2015 το βράδυ συνελήφθη στην Ερμούπολη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ερμούπολης ένας 45χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -28- ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα ηρωίνης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια κρίσιμη περίοδο κατά την οποία η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και χρειάζεται ομόνοια και ενότητα,
κάποιοι αρέσκονται σε διχαστικά δελτία τύπου χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για την δωδεκάχρονη απραξία τους και για την έλλειψη
οράματος για το μέλλον, για τα οποία όμως κρίθηκαν, εν τέλει, από τον Παριανό λαό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λόγω της υπογεννητικότητας αλλά και της επιμήκυνσης του μέσου όρου ζωής , η γήρανση του πληθυσμού στις δυτικές κοινωνίες είναι ραγδαία . Η Ελλάδα κατέχει την δεύτερη θέση (πρώτη είναι η Ιταλία με 21,4%) μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ποσοστά πληθυσμού άνω των 65 χρόνων με20,5%, έναντι 17,2% του ευρωπαϊκού μέσου όρου σύμφωνα με τα στοιχεία της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις αθλητές του Παμμηλιακού και πέντε αθλητές από το Δημοτικό σχολείο Φολεγάνδρου προστίθενται στις δηλώσεις
συμμετοχών για τα Δήλεια.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Φθινοπώριασε....και ο Μάνος Νεόφυτος με τη Μαριάννα Σάκαρη προσφέρουν, με αγάπη για τη μουσική και τη Σίφνο, μια ακόμα όμορφη μουσική βραδιά με πιάνο, κιθάρα και τραγούδι, ερμηνεύοντας αγαπημένες συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκη και του Διονύση Σαββόπουλου, γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού, της Ελεονόρας Ζουγανέλη, της Αρλέττας, του Πάνου και Χάρη Κατσιμίχα, του Κώστα Χατζή, της Ελευθερίας Αρβανιτάκη κ.ά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., η Λιμενική Αρχή Σύρου, για Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος "ΙΠΠΟΛΥΤΗ" Ν.Π. 10467 σε δυσχερή θέση, με έντεκα (11) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Κύθνου,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο κλειστό γυμναστήριο Γαλατσίου μεταφέρονται μέχρι αυτήν την ώρα οι πρόσφυγες που είχαν βρει καταφύγιο στην πλατεία Βικτωρίας, όπου τις τελευταίες ημέρες είχε αποτελέσει εστία επεισοδίων και εντάσεων με τελευταία τη σημερινή, όταν κάτοικοι της περιοχής διαρτηρήθηκαν έντονα για την παρουσία των προσφύγων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευφορία και συγκίνηση για το μεγάλο βήμα που ετοιμάζεται να κάνει σε λίγους μήνες η Εθνική Λυρική Σκηνή, τη μετάβασή της στις νέες εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»: αυτά ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο φουαγέ του Θεάτρου Ολύμπια για την ανακοίνωση του προγράμματος της νέας καλλιτεχνικής περιόδου.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos