Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 - Psts.gr

Τελικά όταν τα επιχειρήματαδεν βοηθάνε, επιστρατεύεται η σπέκουλα, η διαστρέβλωση και «η ρίψη της μπάλας» στο προσωπικό. Μιλάμε για τον Δήμαρχο που του οφείλουμε μια απάντηση,όπως άλλωστε υποσχεθήκαμε, στην παραπληροφόρηση που επεχείρησε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, σχετικά με την πολιτική των τελών στο Δήμο της Πάτρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοβαρά και υπεύθυνα και χωρίς ίχνος λαϊκισμού τοποθετούμαστε σχετικά με το θέμα της αύξησης των τελών , τονίζοντας ευθύς εξ αρχής την αντίθεσή μας , διότι δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος, αυτή την στιγμή, το δημοτικό συμβούλιο να επιβάλει αύξηση στα δημοτικά τέλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι Αμοργού στο λιμάνι Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν.Ν.62, 60χρονη αλλοδαπή, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς πείσθηκε ο Ολάντ να στηρίξει την ελληνική πρόταση και ποια είναι η τελική φόρμουλα. Η έκτακτη πρόσκληση στη Λούκα Κατσέλη και ο ρόλος του Μ. Σαπέν και των Γάλλων τεχνοκρατών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγνοια για την πρόταση που φέρονται, σύμφωνα με το Spiegel, να κάνουν Βερολίνο και Κομισιόν για τη δημιουργία κέντρου υποδοχής έως και 50.000 προσφύγων στην Αθήνα δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Ιωάννης Μουζάλας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για μια χώρα με περισσότερους από 18.300 επαγγελματίες αρχιτέκτονες, είναι απορίας άξιον γιατί η Ελλάδα έχει να επιδείξει τόση έλλειψη φαντασίας, όχι μόνο στον χώρο των μεγάλων δημοσίων έργων, που έτσι κι αλλιώς σπανίζουν σε εποχές κρίσης, ή του οικιστικού σχεδιασμού, αλλά ακόμα και στην επίλυση άμεσων, πρακτικών προβλημάτων, όπως η προσωρινή στέγαση προσφύγων, αστέγων, σεισμοπαθών κ.ο.κ. ή η αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων κτιρίων. Φαίνεται ότι τα αίτια αυτής της έλλειψης σχετίζονται λιγότερο με την παρούσα οικονομική συγκυρία και περισσότερο με μία αδυναμία λήψης πρωτοβουλιών τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ελλάδα είναι φθηνή χώρα στις ευρυζωνικές συνδέσεις χαμηλών ταχυτήτων, ακριβή στις γραμμές υψηλών ταχυτήτων και δεν διαθέτει καθόλου συνδέσεις υπερυψηλών ταχυτήτων. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η χώρα μας εμφανίζεται «λευκή» στον ευρωπαϊκό χάρτη κάλυψης των νοικοκυριών με δίκτυα νέας γενιάς (New Generation Access, NGA). Πρόκειται για τηλεπικοινωνιακά δίκτυα που προσφέρουν στους χρήστες τους, ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων άνω των 30 Mbps.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Την πρόθεση του Σύρου προέδρου, Μπασάρ αλ Ασαντ να διεξάγει εκλογές στη χώρα όταν αυτή «απελευθερωθεί από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS)», προανήγγειλε ο ρώσος βουλευτής, Αλεξάντρ Γιουσένκο, που βρίσκεται στη Δαμασκό για συζητήσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο τίτλος του άρθρου ανησυχητικά κατηγορηματικός: «Η επόμενη προσφυγική κρίση θα είναι αυτή του Αφγανιστάν».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos