Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020 - Psts.gr

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα επιδοτεί τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, αναμένεται στο τέλος της χρονιάς, με προϋπολογισμό 80.000.000 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης-Ιερώνυμος - Αναζητείται η «χρυσή τομή» που θα επιτρέψει να πραγματοποιηθούν λειτουργίες, χωρίς να παραβιαστούν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκάθαρη θέση για τα εμβόλια ενάντια στον κορονοϊό παίρνει ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας στο LSE, Ηλίας Μόσιαλος, μετά από δημοσιεύματα που ανέφεραν πως πέθαναν εθελοντές στις κλινικές δοκιμές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μπάμπης γίνεται πιο τολμηρός, προσπαθώντας να κερδίσει την Ασημίνα παρά την άρνησή της να προχωρήσουν

Κατηγορία LIFESTYLE

Πολύχρωμα λαμπιόνια, στολισμένα δέντρα, δώρα, πλούσια εδέσματα, ρεβεγιόν, αγκαλιές, φιλιά, σμιξίματα συγγενών και φίλων γύρω από γιορτινά τραπέζια, χορός, και ξέφρενες βραδιές διασκέδασης, συνέθεταν το λαμπερό Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο σκηνικό προηγούμενων ετών!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νησί της Πάρου είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ελλάδα για ντόπιους και ξένους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 5, 21, 17, 20, 3 και Τζόκερ ο αριθμός 17.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόσες και πόσες εξαιρετικές συνταγές που εντάχθηκαν στο Ελληνικό εδεσματολόγιο μας ήρθαν από τις χαμένες πατρίδες του μείζονος Ελληνισμού;

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η προώθηση της ηλεκτροκίνησης είναι μια από τις προτεραιότητες που έχουν θέσει η Κεντρική Ένωση ∆ήμων Ελλάδος και οι ∆ήμοι όλης της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσιεύθηκε ο νέος Άτλαντας των Αναπαραγόμενων Πουλιών της Ευρώπης:ορόσημο για την έρευνα της βιοποικιλότητας και τη διατήρηση της φύσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos