Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Το επόμενο 24ωρο αναμένεται να ξεκινήσει με συννεφιές κατά τόπους, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν κάποιες ασθενείς τοπικές βροχές στην ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια και στις Σποράδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Κιλιάν Εμπαπέ έχει ξανά τη μεγαλύτερη αξία στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην αναστολή λειτουργίας δύο φαρμακαποθηκών αναφέρεται σε ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο twitter ο υπουργός Υγείας Θ.Πλεύρης με αφορμή τις ελλείψεις φαρμάκων και τα μέτρα που λαμβάνει το υπουργείο Υγείας για να τις αντιμετωπίσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε, η Ματίνα Παγώνη για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού, οι οποίες είναι σε έξαρση, σημειώνοντας πως οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί την περίοδο των εορτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 18:33

Λ.Σ Πάρου: Καλό ταξίδι γιατρέ

Ο Απόστολος Πολυζωΐδηςδεν είναι πια κοντά μας .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε σε ηλικία 97 ετών η Εριέττα Λάτση – Τσουκαλά, σύζυγος του εφοπλιστή Γιάννη Λάτση και μητέρα του Σπύρου, της Μαργαρίτας και της Μαριάννας Λάτση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΟ βίντεο καταγράφηκε το χτύπημα του Εγκέλαδου από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε κατάστημα στην Νέα Αρτάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 17:11

Πλήρες πρόγραμμα για την Σούπερ Λιγκ

Ολοκληρώνεται το ποδοσφαιρικό έτος με σημαντικά παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής του Ελληνικού πρωταθλήματος, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τόσο για την κορυφή, όσο και για τις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρατείνεται μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2023 η προθεσμία κατά την οποία οι κτηνοτρόφοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για την έκτακτη ενίσχυση των 89 εκατ. ευρώ για την αγορά ζωοτροφών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για μια ακόμα φορά τα λαϊκά νοικοκυριά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα πληρώσουν το «κάγκελο» της κυβερνητικής πολιτικής και της υποταγής της δημοτικής αρχής σε αυτήν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos