Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Ο 22χρονος φοιτητής από τη Λαμία έκανε διακοπές στη Σίφνο με τους φίλους του - Είχε συμπτώματα, έκανε self test και βγήκε θετικό - Λίγες ώρες μετά έφυγε από τη ζωή - Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για τον ξαφνικό θάνατο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Μύκονο βρίσκονται ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία και το φετινό καλοκαίρι συνοδεύει τον σύζυγό της σε αρκετούς προορισμούς από τις προγραμματισμένες του συναυλίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ντροπιαστικό εντός έδρας αποκλεισμό από το Champions League, χάνοντας με το βαρύτατο 0-4 από την Μακάμπι Χάιφα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον αγώνα ρεβάνς για το β΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, σε μια από τις βαρύτερες εντός έδρας ήττες της Ιστορίας του.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τις λένε σταχτάρες, αλλά τις αποκαλούν και ακροβάτες των αιθέρων, επειδή περνούν σχεδόν όλη τους τη ζωή στον αέρα: τρέφονται, ξεδιψούν, ζευγαρώνουν αλλά και κοιμούνται εν πτήσει!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάτω από δυσχερείς και απαράδεκτα δύσκολες συνθήκες κινούνται τα οχήματα στην περιοχή του λιμανιού της Πάρου και συγκεκριμένα στο σημείο 150 περίπου μέτρων από τον ανεμόμυλο μέχρι την αφετηρία του ΚΤΕΛ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Gov.gr Wallet, για την ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό δίπλωμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ιατροδικαστική υπηρεσία του Πειραιά έχει μεταφερθεί εδώ και λίγες ώρες από την Σίφνο, η σορός του 23χρονου φοιτητή Θανάση Ζέρβα, που άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και λίγα λεπτά μετά το κολύμπι του σε παραλία του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια εκδήλωση που ετοιμάζεται εδώ και καιρό θα παρουσιαστεί, την Κυριακή 31 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο προαύλιο της εκκλησίας της Παναγίας στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 18:36

Ω-6 Λιπαρά

Tι είναι τα Ω-6 Λιπαρά;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό θαύμα ναυτικής κομψότητας και στιλ και ταυτόχρονα είναι ένα πολυτελές, άνετο κρουαζιερόπλοιο. Πρόκειται για το ιστιοφόρο - κρουαζιερόπλοιο Club Med 2, ένα από τα μεγαλύτερα ιστιοφόρα στον κόσμο που ανήκει στην γαλλική εταιρεία Club Med Cruises.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos