Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 13:50

Συλλήψεις σε Μύκονο, Θήρα και Σύρο

Σύλληψη ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 29-09-2024 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 47χρονος ημεδαπός γιατί προέβη στη λήψη και διαμοιρασμό στοιχείων απεικόνισης προσώπων υπαλλήλων κλιμάκιου ΑΑΔΕ κατά τη διάρκεια ελέγχων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιβαλλοντικά θέματα μεταξύ των οποίων και η μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου (GHG) από τα πλοία, θα βρίσκονται στο επίκεντρο της 82ης συνόδου της Επιτροπής Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος (MEPC) του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού ΙΜΟ που συνεδριάζει στο Λονδίνο από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με ρατσιστικά κίνητρα από οδηγό ταξί, δέχτηκαν μία 33χρονη διεμφυλική γυναίκα και ένας 31χρονος το πρωί της 26ης Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ώριμες ντομάτες και μπόλικα τρυφερά κολοκυθάκια μαγειρεύουν αυτό το φαγητό στη Σύρο. Το κολοκυθάτο γίνεται με κατσίκι, με μοσχάρι αλλά και με κοτόπουλο.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Με το ζευγάρι των Κασσελάκη – Μακμπέθ να έχει πάρει την απόφαση να παραμείνει στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στις εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ, ο σύζυγος του έκπτωτου προέδρου της Κουμουνδούρου έχει αρχίσει να σκέφτεται και την επαγγελματική του αποκατάσταση στη χώρα μας!

Κατηγορία LIFESTYLE

Η αύξηση και η ένταση με την οποία εκδηλώνονται τα περιστατικά βίας με δράστες και θύτες ανηλίκους έχουν προκαλέσει προβληματισμό στην κυβέρνηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο αιολικά πάρκα μέσα στη θαλάσσια προστατευόμενη περιοχή της Γυάρου αδειοδότησε το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 10:40

Θαλάσσιες διακομιδές από Μύκονο και Νάξο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σερίφου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμό Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ότι ένα ιστιοφόρο (Ι/Φ) σκάφος, με εννέα αλλοδαπούς επιβαίνοντες, βρίσκεται σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή εντός του κόλπου «ΛΙΒΑΔΙ», λόγω εμπλοκής σχοινιού στην προπέλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos