Τρεις φάκελοι ξυλοδαρμών

01 Ιουλίου 2011 16:23

Οσα δεν έφερε σχεδόν ολάκερος χρόνος (από την ημέρα που δέχτηκε επίθεση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς), τα φέρνει η στιγμή.

Η τωρινή έρευνα, για τους «στημένους» αγώνες, συνδυάστηκε μ' εκείνη που οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ., τον περασμένο Μάρτιο, στη μεγάλη επιχείρηση κατά του οργανωμένου εγκλήματος της νύχτας, κι αυτομάτως προέκυψαν σοβαρά στοιχεία για τρεις, συνολικά, υποθέσεις ξυλοδαρμού ανθρώπων του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία ολοκλήρωσε τις ανακρίσεις της και προωθεί τους σχετικούς φακέλους στις εισαγγελικές αρχές, τόσο για τις βιαιότητες σε βάρος του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ (7 Αυγούστου 2010, στο γήπεδο της Καλλιθέας) όσο και για τις ενέδρες που στήθηκαν σε βάρος του υπεύθυνου ανάπτυξης της διαιτησίας Κύρου Βασσάρα (30 Οκτωβρίου 2010, στα Καμίνια) και του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου (19 Ιανουαρίου 2011, στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά).

Τα στοιχεία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά για τους εμπλεκόμενους δράστες, αναμένεται λοιπόν ν' ασκηθούν σε βάρος τους ποινικές διώξεις για κακουργηματικές πράξεις.

Ειδικά για την υπόθεση Βασσάρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ταυτοποιηθεί δύο άτομα, ηλικίας 35 και 40 ετών, με αρχικά Γ.Μ. και Σ.Κ., ενώ αναζητείται η ταυτότητα δύο ακόμα συνεργατών τους. Οσον αφορά τον Γ.Μ., αυτός έχει ήδη συλληφθεί από την Ασφάλεια Αττικής, για εμπλοκή του σε βομβιστικές ενέργειες και εκβίαση ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων.

ww.enet.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos