Γ. Μπαρδάνης: Η ΑΕ Πάρου θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της!

29 Ιανουαρίου 2022 16:15

Ο αμυντικός της ΑΕ Πάρου Γιώργος Μπαρδάνης, ένα από τα εμβληματικά στελέχη της ομάδας, μας μίλησε για την φετινή πορεία του συλλόγου και για τις δικές του φιλοδοξίες μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού.

Μία συνέντευξη που δίνει εν πολλοίς και το γενικότερο στίγμα της ομάδας του.

-Γιώργο, συμμετέχεις ανελλιπώς ασχέτως αν δεν έχεις πολλά λεπτά συμμετοχής. Ποιο είναι το κίνητρο σου;

« Κατ’ αρχήν πρέπει να πω πως στα 38 μου χρόνια δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Αγαπώ την ομάδα του νησιού μου και μου δίνει μεγάλη χαρά που επιτέλους βλέπω μία σοβαρή προσπάθεια να είναι σε εξέλιξη. Σε ότι με αφορά είμαι πάντα έτοιμος και σε οποιεσδήποτε συνθήκες να βοηθήσω. Ο προπονητής μου Γ. Μοστράτος γνωρίζει πως έστω και για ένα λεπτό αν με βάλει θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Αισθάνομαι σαν ένας στρατιώτης που είναι πάντα έτοιμος για τη μάχη»

-Μίλησε μας για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και σαν γνώστης του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου που βλέπεις ότι μπορείτε να φτάσετε.

« Τα αποδυτήρια της ΑΕ Πάρου αποπνέουν υγεία. Όλοι έχουμε συστρατευθεί γιατί έχουμε στόχο και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Όσο για την πορεία μας στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, αν και δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, μπορώ να διαβεβαιώσω τον Παριανό φίλαθλο κόσμο ότι θα πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας. Επίσης θέλω με την ευκαιρία να καλέσω τους Παριανούς να σταθούν δίπλα μας, ώστε να ζήσουμε μαζί τους μεγάλες στιγμές»

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos