ΑΟ Πάρου – ΑΟ Σερίφου 3 -3. Πρεμιέρα με βροχή από γκολ!

23 Οκτωβρίου 2022 01:42

Η νεανικότητα και το πάθος του ΑΟ Πάρου απέναντι στην εμπειρία και το πείσμα του ΑΟ Σερίφου, προσέφεραν ένα μέτριο πρώτο και ένα χορταστικό δεύτερο ημίχρονο στους αρκετούς φιλάθλους, με τελικά ισόπαλο αποτέλεσμα.

Ήταν η πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β κατηγορίας των Κυκλάδων με μεγάλη καθυστέρηση και δεν είναι καθόλου τυχαία τα περιστατικά μυϊκών τραυματισμών που αντιμετώπισαν πολλά παιδιά που είχαν αποτέλεσμα 3 αναγκαστικές αλλαγές.

Χωρίς φάσεις το πρώτο μέρος που στις καθυστερήσεις του ο ΑΟ Σερίφου προηγήθηκε 0-1 με ωραίο σουτ του Σκοπελίτη.

Μάλιστα με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με υπέροχο ψηλό τελείωμα του Γαβριήλ μετά από σέντρα του Μποφίλιου.

Από εκεί και μετά οι φίλαθλοι απόλαυσαν ένα ανοικτό ματς με ευκαιρίες, γκολ και ανατροπές.

Στο 55’ οι επιθετικές αιχμές των γηπεδούχων Δαφερέρας και Αλιφιέρης συνεργάστηκαν και ο Αλιφιέρης με εξαιρετικό τρόπο απέφυγε τον αντίπαλο του τελειώνοντας τη φάση για το 1-2. Οι δύο τους επανέλαβαν την ίδια φάση 3 λεπτά αργότερα αλλά ο Βενετσάνος με το πρόσωπο και με δόση τύχης απέτρεψε το γκολ.

Στο 61’ όμως ο Αλιφιέρης δημιούργησε από δεξιά και ο Παντελαίος από κοντά ισοφάρισε σε 2-2.

Η Σέριφος αντέδρασε άμεσα και στο 62’μίλησε ο Λιβάνιος που με ατομική προσπάθεια και πλασέ ξαναέδωσε την πρωτοπορία στο σκορ για την ομάδα του 2-3.

Τελικά στο 76’ ο Δαφερέρας βρέθηκε πλάγια μέσα στην περιοχή και με ένα διαγώνιο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης γράφοντας το τελικό 3-3.

Να σημειώσουμε πως με το ίδιο σκορ είχε τελειώσει και το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων πριν 15 ημέρες στη Σέριφο.

react

aoparou pansi 01

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Αρμακόλας, Ζαράνης και Γεωργάρας.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Τριανταφυλλάκος)

Νικολάου Α., Βοσινάκης, Κρίσπης, Αποστολόπουλος, Σάμιος ( 26’ λ.τ. Κουρμούκης), Διακάτος ( 70’ Ρούσσος), Δαφερέρας, Πούλιος Α., Παντελαίος ( 87’ Γκέκα), Μουρλάς (46’ λ.τ. Μπέτσα), Αλιφιέρης.

Πάγκος

Σταυρόπουλος, Πετρόπουλος, Κοντός, Πούλιος Α., Νικολάου Χ.

zaxari alevri 01 greek

aoparou pansi 03

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ ( Βαραδίνης)

Βενετσάνος, Μποφίλιος, Παγιολάρι, Μαγουλάς, Γιαννακοδήμος, Βαλσαμάκης (89’ Ρεβίνθης Σ.), Τσελάμη φ., Λιβάνιος ( 80’ λ.τ. Πετρογιάννης), Γαβριήλ, Παππάς 59’ Ρεβίνθης Ν.), Σκοπελίτης.

Πάγκος

Τσελάμη Λ., Μπούρης, Παπαδόπουλος.

aoparou pansi 04

aoparou pansi 05

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos