ΑΕ Πάρου – Παμμηλιακός 2-0. Κρατά μόνο τους 3 βαθμούς.

23 Οκτωβρίου 2022 02:18

Νικηφόρα πρεμιέρα για την ΑΕ Πάρου, που χωρίς να ικανοποιήσει κατάφερε να πάρει τους πρώτους 3 βαθμούς βρίσκοντας μεγάλη αντίσταση από την ομάδα της Μήλου, που άφησε υποσχέσεις καθώς αναμένει και περαιτέρω ενίσχυση. Αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 38’ γιατί αποβλήθηκε ο μοναδικός τερματοφύλακας της αποστολής Τσιούκρας που απέκρουσε με τα χέρια εκτός περιοχής και τη θέση του πήρε ο νεαρός μέσος Κούτη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, αλλά ήσαν ασύνδετοι και ο Γ.Μοστράτος από νωρίς προσπάθησε με εσωτερικές αλλαγές να βελτιώσει την λειτουργία της ομάδας του.

Ο Π. Δαούτης έβλεπε την ομάδα του να μάχεται και ο ρυθμός του αγώνα ήταν υψηλός στο ξεκίνημα.

Μόλις στο 6’ ο Βαθρακοκοίλης ανατράπηκε καθαρά από τον Τσιούκρα, αλλά οδιαιτητήε διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και στο επόμενο λεπτό ο στράικερ των Παριανών σούταρε από κοντά άουτ μετά από σέντρα του Σ. Κρητικού.

Ακολούθησε ο εξαιρετικός Τάσο έχασε διπλή ευκαιρία ‘οπου ο Γαβαλάς έσωσε στη γραμμή το γκολ. Στο 22’ ο Βασιλάρης απέκρουσε το σουτ του Παπά και στο 24’ο Σ. Κρητικός από καλή θέση αστόχησε.

20221022 165624

Στο 38’ σαραντάρα μπαλιά από την πίσω ζώνη του Παντελαίου στον Μάγγο που πλάσαρε και την πορεία της μπάλας στα δίκτυα ανέκοψαν τα χέρια του Τσιούκρα που ήταν εκτός περιοχής και είδε την κόκκινη κάρτα, χαλώντας τα σχέδια του προπονητή του που είχε ανεβάσει στα χαφ τον πληθωρικό Ντιούφ

Στο 42’ νέες δικαιολογημένες διαμαρτυρίες σε ανατροπή από πίσω του Βαθρακοκοίλη εντός περιοχής με τον Ζαράνη να λέει παίζετε!

Στο 45’ ο Παμμηλιακός έιχε το πρώτο από τα τρία δοκάρια του, όταν στο φαλτσαριστό σουτ του Α. Μαυρογιάννης ο Βασιλάρης βρήκε την μπάλα λίγο και στη συνέχεια το οριζόντιο δοκάρι γλύτωσε την εστία του.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Νωρίς στο 50’ ο Παντελαίος εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα μετά την απόκρουση αμυντικού με το κεφάλι στρώθηκε έξω από την περιοχή στον Δ. Κρητικό που σούταρε γεμάτα για το 1-0, αφού προηγουμένως άλλαξε ελαφρώς πορεία στο σώμα ενός παίκτη της άμυνας.

Αμέσως μετά ο Βαθρακοκοίλης δεν έπιασε καλά το σουτ σε γύρισμα του Σ. Κρητικού και στο 59’ σε κόρνερ του Παπαδημητρίου ο Ντιούφ πήρε την κεφαλιά για να σώσει ο Παπαδόπουλος ενώ ο Βασιλάρης ήταν εξουδετερωμένος.

Στο 61’ σειρά της ΑΕΠ για οριζόντιο δοκάρι σε κόρνερ του Δ. Κρητικού και στο 80’ ο μαχητικός Βαθρακοκοίλης ξεχύθηκε από δεξιά και σέρβιρε στον Βασιλόπουλο που από κοντά έκανε το τελικό 2-0.

Στο 82’ στην τελευταία προσπάθεια των φιλοξενούμενων να πετύχουν το γκολ που τους άξιζε, ο Παπαδημητρίου με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια νέα κεφαλιά του Ντιούφ σταμάτησε στα ξύλα της εστίας του Βασιλάρη, που όπως και στο πρώτο ημίχρονο βρήκε με υπερένταση τη μπάλα στου πρώτο σουτ, πριν αυτή προσκρούσει στη δοκό της εστίας του.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ζαράνης, Αρμακόλας και Γεωργάρας.

Ο Ζαράνης θα πρέπει να απαλλαγεί από εμμονές και δεύτερες σκέψεις όταν σφυρά την ΑΕ Πάρου γιατί υποπίπτει σε λάθη που τον εκθέτουν.

aeparou pamiliakos 02

AE ΠΑΡΟΥ (Γ. Μοστράτος)

Βασιλάρης, Κρητικός Δ., Παπαδόπουλος, Γαβαλάς (83’ Βασιλόπουλος), Σαρρής (35’ λ.τ. Μανωλακούδης), Παντελαίος, Κρητικός Σ., Μάγγος(55’ Μπερνικόλας), Βαθρακοκοίλης, Λόκα Γκ. ( 55’Ραγκούσης), Βασιλόπουλος( 83’ Τσόκα),

ΠΑΓΚΟΣ

Στεφανίδης, Ρούσσος.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ (Π. Δαούτης)

Τσιούκρας, Μαραγκόπουλος, Μαυρογιάννης Π., Ντιούφ, Κυρίτσης, Μαυρογιάννης Α.(32’ Κούτη), Σάντα, Παπάς, Τάσο, Παπαδημητρίου( 88’ Γαλλής), Μαυρογιάννης Α.(75’ Κουλακιώτης.

aeparou pamiliakos 03

react

aeparou pamiliakos 04

zaxari alevri 01 greek

aeparou pamiliakos 05

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos