Αδιανόητη ατυχία στον Παναθηναϊκό: Τρίτος παίκτης με ρήξη χιαστού σε δέκα μέρες - Μπαίνει στο χειρουργείο και ο 19χρονος Φρόκου

26 Οκτωβρίου 2022 23:39

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό το τελευταίο δεκαήμερο.

Μετά τον Αλέξις Τρουιγιέ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στο ματς με τη Λαμία στις 16 Οκτωβρίου και τον Αϊτόρ που τέθηκε νοκ άουτ με ίδιο πρόβλημα στην αναμέτρηση με τον Άρη στις 23 Οκτωβρίου, την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει και ο 19χρονος Λεάντρο Φρόκου, ο οποίος επίσης έπαθε μεγάλη ζημιά στο γόνατο την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου. Μάλιστα και οι τρεις επλήγησαν στο αριστερό γόνατο!

 Ο ταλαντούχος μέσος του Τριφυλλιού τραυματίστηκε σοβαρά σε μια διεκδίκηση της μπάλας στην αναμέτρηση της Κ19 του Παναθηναϊκού με την Τρένστσιν για τη δεύτερη φάση του Youth League (του αντίστοιχου Champions League σε επίπεδο ακαδημιών). Αποχώρησε απ' τον αγωνιστικό χώρο με δάκρυα στα μάτια, ενώ αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Οι Πράσινοι επικράτησαν 2-0 και έκαναν άλμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Σκόραραν ο Μπιλάλ στο 28' και ο Φρόκου στο 38'.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos