Παριανό ποδόσφαιρο: O «χάρτης» των ομάδων - Ξεκινήματα με προβλήματα αλλά και στόχους

25 Οκτωβρίου 2022 18:28

Ο χάρτης του τοπικού ποδοσφαίρου διαφοροποιήθηκε, καθώς το όραμα της μίας ομάδας με ντόπιους ποδοσφαιριστές και η προσπάθεια για την διεκδίκηση στόχων και τίτλων δείχνει όνειρο απατηλό.

Από τις 4 ομάδες του νησιού που είχαν δεσμευθεί για το νέο πλάνο, έμειναν 3 καθώς ο ΑΟ Πάρου επέλεξε να κατεβάσει ομάδα στο πρωτάθλημα Β κατηγορίας με βάση το τμήμα νέων του συλλόγου με φανερή όμως προσπάθεια να πλαισιωθεί και από μεγαλύτερους.

Ήδη από την περσινή σεζόν υπήρχαν προβλήματα συνεννόησης, τόσο σε καθημερινή βάση κυρίως για τη χρήση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, όσο και για την μετακίνηση νεαρών ποδοσφαιριστών στο δυναμικό της Ένωσης.

Η αντίληψη αυτή κυριάρχησε και στην πλειοψηφία των φιλάθλων της Παροικίας με αξιοσημείωτη την μαζική τους παρουσία στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του ΑΟΠ, ενώ στα ματς της ΑΕΠ στο γήπεδο ο κόσμος ήταν σε μεγάλο ποσοστό από το υπόλοιπο νησί, Μάρπησσα, Νάουσα, Λεύκες , Μάρμαρα, Δρυό και αλλού.

Χαρακτηριστική και η απουσία παραγόντων για διοικητική συνδρομή.
react

Γινόταν με διάφορους, ακόμη και ακραίους ποδοσφαιρικά τρόπους φανερό, πως επί της ουσίας και παρά τα λόγια, το νησί δεν αγκάλιασε ολόκληρο την νέα προσπάθεια. Το πιο δυσάρεστο είναι πως ενώ πολλοί από τους ποδοσφαιριστές, που ήσαν οι μόνοι που εμπνεύστηκαν και υπηρέτησαν μαζί με τον προπονητή τους το υποτιθέμενο κοινό πλάνο, τώρα έχουν απογοητευθεί, με αποτέλεσμα η ΑΕ Πάρου να είναι πολύ αποδυναμωμένη αγωνιστικά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΑΟ Πάρου δείχνει να δικαιώνεται από τις επιλογές του καθώς παρουσιάζει αυξημένη συμμετοχή στα τμήματά του, άρα και αύξηση των εσόδων του, ενώ η ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα έχει ένα πολύ καλό κλίμα, φάνηκε ανταγωνιστική στο πρώτο της επίσημο παιχνίδι και στην πρώτη αγωνιστική συγκέντρωσε περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο.
zaxari alevri 01 greek

Να σημειώσουμε πως στα τμήματα υποδομών τα καλά νέα έρχονται από τον Νηρέα, που συνεχίζει να λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο, ενώ ζωντανά παραμένουν και τμήματα του Μαρπησσαικού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos