Φιλικό 1-1 η ΑΕ Πάρου στη Νάξο με Πανναξιακό

21 Ιανουαρίου 2024 00:29

Τελαυταία ώρα αναβλήθηκε το ματς της ΑΕ Πάρου στην Κύθνο και κλείστηκε φιλικό με τον Πανναξιακό, κάτι που ήθελαν και οι 2 προπονητές Αλεξανδρής και Μοστράτος.

Η παρατεταμένη περίοδος αγωνιστικής απραξίας έκανε επιτακτική την ανάγκη του φιλικού και παρά το γεγονός ότι απουσίαζαν αρκετο’ι ποδοσφαιριστές και από τις δύο ομάδες, το τεστ άφησε και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και η κάθε ομάδα είχε τα δικά της διαστήματα υπεροχής, δημιουργήθηκαν φάσεις και είχαν 2 δοκάρια οι Παριανοί και ένα οι Ναξιώτες.

Η ΑΕ Πάρου βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 25’, αλλά στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Μουράι με προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Χατζία ισοφάρισε.

Ήταν το πρώτο ματς του Νικολακόπουλου κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΠ και η πειστική παρουσία του άφησε ικανοποιημένους όλους στο σύλλογο.

Οι 16 που χρησιμοποιήθηκαν με την προσθήκη των Παντελαίου, Βιτζηλαίου, Γιαννούλη, Σεμπατίνι και Δ. Κρητικού που απουσίαζαν, συγροτούν ένα ρόστερ που μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους του.

ΑΕ Πάρου

Νικολακόπουλος, Στ. Κρητικός, Παπαδόπουλος, Τάσσιος, Μπαμπαλιού, Μανδραβέλλης, Χατζία, Μουράι, Στρ. Κρητικός, Ζίλτσε, Γκασίσου.

Έπαιξαν και οι Καργιώτης, Γεροχρήστος, Νικολάου, Φαντιγκά και Καμπάσης.

Ο τραυματισμός του Μπαμπαλιού που αντικαταστάθηκε στο 35’, ευτυχώς δεν φαίνεται σοβαρός.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos