Πάρος - Δημοτικό Στάδιο Παροικίας: Νταμπλούχος η Θύελλα Καμαρίου, 1-0 τον Παμμηλιακό στον τελικό του Κυπέλλου

26 Μαϊος 2024 20:35

Διά πυρός και σιδήρου η ομάδα της Σαντορίνης επικράτησε με ένα γκολ στην αρχή του Παμμηλιακού, αν και έπαιξε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με 10 παίκτες.

Ο Παμμηλιακός δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα, δεν σκόραρε και φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ του Τόσκα στο 81’ για φάουλ του Δίντση στον τερματοφύλακα Τσουκαλά.

Ο αγώνας ήταν σκληρός με πολλές διακοπές και λίγες φάσεις.

telikos kypellou100

telikos kypellou101

Στην επανάληψη ο Παμμηλιακός πίεσε, αλλά η άμυνα της Θύελλας λειτούργησε καλά και κινδύνευσε σε λίγες περιπτώσεις, ενώ στην αντεπίθεση μπορούσε σε δύο περιπτώσεις να πετύχει δεύτερο τέρμα.

Ακόμη και όταν ο Παμμηλιακός ρίσκαρε μετά το 65’ με τις αλλαγές παικτών και διάταξης, ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε και τελικά οι Σαντορινιοί σήκωσαν την κούπα και μάλιστα σε διπλή απονομή, καθώς απενεμήθη και το έπαθλο πρωταθλήματος.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε στο 11’ ο Σιμιτσής είδε τη μπάλλα να του στρώνεται μετά από σύγκρουση του Δίντση με τον Μαναριώτη και με αριστοτεχνικό πλασέ με το αριστερό σκόραρε και έδωσε το Κύπελλο στην ομάδα του.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Ανδρικόπουλος, Αρμακόλας και Καλόγερας. Τέταρτος ο κ. Ζαράνης.

telikos kypellou102

telikos kypellou103

Θύελλα Καμαρίου

Τσουκαλάς, Αχμετάι, Μπιρμπίλι, Μαντούσης, Καστράτι, Κεδριστάκης, Σιμιτσής, Μαναριώτης(30’ λ.τρ. Τσιάβος), Νικλητσιώτης( 91΄ Κοιδελάι), Παπαλεξόπουλος( 67’ Κουλόλι), Λούκα.

Αναπληρωματικοί

Σιγάλας, Φύτρος, Πεχλιβανόπουλος, Εσκίογλου, Τριανταφύλλου, Καφούρος.

Παμμηλιακός

Μακαπαγκάλ, Μαυρογιάννης, Κύρκος( 63’ Πολυκράτης), Φαλ (63’ Μπάμπακαρ), Δίντσης, Ζηλιαχόβαλης, Παππάς, Τόσκα( 85’ Σάαρ), Τσιμτσιλιάκος(80’ Λίτσιος), Πλιάκης, Σάντα.

Αναπληρωματικοί

Γενναδόπουλος, Καραμπάτσος

telikos kypellou104

telikos kypellou105

telikos kypellou106

telikos kypellou107

telikos kypellou108

telikos kypellou109

telikos kypellou110

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos