Πειραιάς- Στο Δημοτικό Θέατρο με ανοιχτό πούλμαν οι τροπαιούχοι (Βίντεο)

30 Μαϊος 2024 05:12

Με ανοιχτό λεωφορείο έφτασε στον Πειραιά ο θριαμβευτής Ολυμπιακός, αγκαλιά με το τρόπαιο του Conference League, που κατέκτησε μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Φιορεντίνα στον τελικό της OPAP Arena.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν στο Δημοτικό Θέατρο λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης εκεί οπου τους περίμεναν οι οπαδοί τους για να γιορτάσουν όλοι μαζί την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα ελληνικής ομάδας

«Κάναμε έναν άθλο, σας ευχαριστώ όλους. Να αγαπάτε αυτή την ομάδα με την καρδιά σας», είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης από την εξέδρα που είχε στηθεί στο Δημοτικό Θέατρο και υπό τους ήχους το «We are the champions» σήκωσε το ευρωπαϊκό κύπελλο.

@parianostypos Πειραιάς- Στο Δημοτικό Θέατρο με ανοιχτό πούλμαν οι τροπαιούχοι #πειραιας #ολυμπιακος #κυπελλο ♬ The Final Countdown (Originally Performed by Europe) [Instrumental Version] - Hit The Button Karaoke

kypello-theatro-01
kypello-theatro-02



goal-corai-01



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos