×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 - Psts.gr

Σύμφωνα με τους συγκριτικούς στατιστικούς πίνακες του Λιμεναρχείου Πάρου στους οποίους καταγράφεται η επιβατική αποβίβαση αλλά και η αποβίβαση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου με σημερινό του αίτημα ζητάει από τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Λευκών Πάρου πραγματοποίησε την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή στο μοναστήρι του Αι Γιώργη στη Λαγκάδα Μάρπησσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη συμμετοχή και αντιπροσωπευτικότητα είχε και η φετινή μουσική Συνάντηση, αφού συγκεντρώθηκαν στη Σέριφο πάνω από 100 νέοι μουσικοί και συνοδοί τους, από 15 αιγαιοπελαγίτικα νησιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένας χρόνος πέρασε από τότε πού το καινούριο Δ.Σ του Α.Μ.Ε.Σ Μαρπησσαικού έγινε σώμα και έπιασε δουλειά.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες χθες, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα "ΚΑΜΑΡΩΝ" Σίφνου, όταν δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 17χρονο αλλοδαπό και συνεπιβάτη έναν 16χρονο αλλοδαπό, προσέκρουσε σε τοίχο.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν η πτώση του οχήματος και ο τραυματισμός των επιβαινόντων του, οι οποίοι διεκομίσθησαν στο Ιατρείο της περιοχής για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ ο 17χρονος πρόκειται να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο των Αθηνών για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σίφνου.

Αδυναμία προσέγγισης «SUPER JET» στην Αμοργό

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νάξου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Κ/ΡΑΝ «SUPER JET» Ν.Π. 10328, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο (ερχόμενο από Ραφήνα - Τήνο - Μύκονο προς Κουφονήσια - Κατάπολα Αμοργού - Θήρα), ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση στο λιμένα «ΚΑΤΑΠΟΛΩΝ» Αμοργού λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα.

Οι δώδεκα (12) επιβάτες που βρίσκονταν εντός του πλοίου με προορισμό το λιμένα της Αμοργού καθώς και οι δεκατρείς (13) επιβάτες που ανέμεναν στο λιμένα της Νάξου προς επιβίβαση για τον ίδιο προορισμό, θα προωθηθούν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Τραυματισμός αλλοδαπής στη Μύκονο

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, ότι στον παλαιό λιμένα Μυκόνου, 68χρονη αλλοδαπή, παρασύρθηκε από ισχυρούς ανέμους, με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό της.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής διαπιστώνοντας τα ανωτέρω, ενώ η 68χρονη διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου για παροχή πρώτων βοηθειών και εν συνεχεία σε νοσοκομείο των Αθηνών, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Διακομιδή από Θήρα για Λαύριο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε χθες η παρακάτω διακομιδή ασθενή, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

35χρονου, από το λιμένα Θήρας στο λιμένα του Λαυρίου, με το Ε/Γ - Α/Ψ «ΜΕΛΙΔΩΝΙΑ» Ν. Λαυρίου 456

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 12:34

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑΠ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ.6 του ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την 8η Ιουλίου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία για συζήτηση και ψήφιση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατασχέθηκαν -462- τεμάχια απομιμητικών προϊόντων γνωστών εμπορικών οίκων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos